Lezzetin diğer adı 'Kavak Et Evi'

Silivri ve çevreden gelen konuklarına kırmızı etin farklı lezzetlerini sunmak için yola çıkan Kavak Et Evi, Alipaşa'daki çiftliklerinde yetiştirilen büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarından özel olarak dinlenmiş etlerin dünyasında Kavaklı Mahallesi'nde lezzet sunmaya devam ediyor.

Lezzetin diğer adı 'Kavak Et Evi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kavaklı mahallesi Kavaklı Caddesi No:164 adresinde yaklaşık 3 aydır damak tadına düşkün misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Kavak Et Evi hakkında bilgi veren işletme sahiplerinden Gürkan Gürpınar  “Kavak Et Evi’nde Alipaşadaki çiftliğimizde yetiştirdiğimiz hayvanlardan özel olarak hazırlayarak dinlendirdiğimiz kırmızı etleri yine ustalarımızın maharetli elleriyle pişirerek konuklarımıza sunuyoruz. Bölgemizde lezzet ve hizmet anlayışını değiştirmek için çıktığımız bu yolda adımımızı Kavaklı’da atmış bulunmaktayız. Amacımız ismimize yakışır bir biçimde konuklarımıza etin en iyisini en lezzetlisini sunmak.”dedi.

İşletme sahiplerinden Mert Uysal da Kavak Et Evi’nde sadece etin olmadığını belirterek “Sabahları ailenizle birlikte doğa ile iç içe, bahçemizdeki ağaçların gölgesinde oturarak kuş cıvıltıları arasında zengin çeşitle sunduğumuz serpme kahvaltının keyfini gün boyu sürdürebilirsiniz. Yine hafta sonlarına özel olarak hazırladığımız Enfes kuzu tandırını da bölge sınırları içerisinde bulamayacağınızı iddia ediyoruz.”dedi.

Kavak Et Evi
Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No:164
0212 744 74 34