Makarna Diyarı hizmete açıldı

'Alt tarafı makarna' deyip geçmeyin. Sadece İtalya'da 310 çeşidi var. Kararında pişirmek, yakışacak sosu bulmak başlı başına bir sanat. Silivri'de bu sanatı lezzete dönüştüren bir mekân olan 'Makarna Diyarı 'hizmete açıldı.

Makarna Diyarı hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

New Center çıkışında Tülay Yentek tarafından hizmete açılan işletmede standart olarak her gün 3 çeşit makarna hazırlanıyor. Zengin menü ve soslar eşliğinde servise hazırlanan makarnalar damak tadına önem verenleri bekliyor.

Makarna Diyarı hizmete açıldı

Makarna diyarı hakkında bilgiler veren işletme sahibesi Tülay Yentek “Daha önce aşçılık yaptım, Silivri’de makarna üzerine işletme olmadığı için, öğrencilerin de gençlerin de çok sevdiği bir şey Makarna Diyarını açtık. Biraz küçük oldu ama açtık. İtalyan makarnalarımız var, her gün 3 çeşit farklı farklı penne, Fettuccine, bolonez makarna menümüz hazır durumda. Çevredeki esnaf arkadaşlar yoğurtlu makarna istediler, onların talebi üzerine onu da yapacağım, domates soslu makarna ilerleyen günlerde menü ve sos çeşitliliğini çoğaltacağız, herkesi bekliyoruz. “İfadelerini kullandı.

Makarna Diyarı hizmete açıldı