Masalköy, ürün yelpazesini genişletti

Geçtiğimiz Haziran ayında faaliyete açılan Masalköy, misafirleri için kahvaltı, gözleme ve mantı haricinde et ürünlerini de ürün yelpazesi içine aldı.

Masalköy, ürün yelpazesini genişletti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde Silivri Kınalı mevkiinde genç girişimci Yağız Gökmen tarafından faaliyete açılan Masalköy, sunmuş olduğu organik ürün yelpazesine et ve et ürünlerini de dâhil etti. Genç girişimci Yağız Gökmen “Burada yapmak istediğim ilk başlarda bir çoğuna ütopik geldi. Kendim Ziraat mühendisiyim. Yaşadığım evin bahçesinde yüzlerce çeşit bitki mevcut, atıl ve bakımsız olan burayı hayalini kurduğum köyün inşası için kolları sıvadım. Hayvanlara karşı aşırı bir sevgim var. Ben onlarla çok rahat vakit geçirebilirken bitki ve hayvanlarla olan dostluğumu başka insanlarla da paylaşmak istedim ve Masalköy bu şekilde oluştu”dedi

Ben ve oluşturduğum ekip arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini misafirlerimize ikram etmek için adeta birbirimizle yarışır hale geldik diyerek sözlerini sürdüren Gökmen “bizler hizmet sektöründeyiz. İnsanların sevdikleriyle birlikte hoş vakit geçireceği bir ortam oluşturmaya çalıştık, eksiklerimiz her sektörde olduğu gibi bizde de var. Ancak hiçbir olumsuzluğun olmaması için her geçen gün kalite çıtamızı yükseltmeye, ürün yelpazemizi geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bizler amatör bir ruhla profesyonel hizmet vermek amacıyla hareket ediyoruz.”dedi.

Masalköy’de sabah kahvaltısının haricinde Masalköy’e özel mantı, gözleme çeşitleri ve Trakya’nın meralarında yetiştirilen günlük kesim et ürünleri misafirlerin damak zevkine sunuluyor.