Masalköy'de mangal keyfine davetlisiniz

Kurulduğu günden bu yana gerek konumu gerek içinde barındırdığı hayvanat bahçesi gerekse ürün konseptiyle ziyaretçi akınına uğrayan Masaköy, ailece keyifli anlar geçirebileceğiniz bir işletme olarak göze çarpıyor. İşletme, müşterilerine Mart ayı itibari ile müşterileri için hazırlanmış özel et çeşitleri ile açık havada et mangal keyfini sunmaya başladı.

Masalköy'de mangal keyfine davetlisiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl Silivri Kınalı mevkii Halil Albayrak Caddesi üzerinde faaliyetine başlayan Masalköy, bugüne kadar binlerce misafir ağırladı. Haftanın yüklediği yorgunluğu sevdiklerinizle birlikte atabileceğiniz, hızla yükselen beton yığınlarının arasında yemyeşil bahçesiyle, İstanbul’un yanı başında, doğal güzelliğiyle huzura davet eden bir mekân Masalköy… 

“ÖZEL ET ÇEŞİTLERİNİ MÜŞTERİLERİMİZİN BEĞENİSİNE SUNDUK” 

Amatör ruhla faaliyetini gösteren Masalköy’ün kurucusu genç işletmeci Yağız Gökmen “Masalköy’ümüzde birbirinden farklı bitki çeşidi bulmanız mümkün, ben çalışan arkadaşlarım ilk gün ki heyecanla hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Metropolde yetişen çocuklarımız hem yeşillik içinde koşup oynamalarını hem de değişik hayvan türlerini görmelerine olanak sağlıyoruz. Sabah 09.00’da başlayan hizmetler akşam 20.00’ye kadar hafta içi serpme kahvaltı, hafta sonu da açık büfe kahvaltı seçenekleri sunuluyor. Mart ayından itibaren Masalköy’ümüz için hazırlanan özel et çeşitlerini müşterilerimizin beğenisine sunduk. Konuklarımız dilerse masasının kenarında mangal keyfini yaşayabilir, dilerse de ustalarımız tarafından pişirilerek servis edilebiliyor. Oyun parkında çocuklar gönüllerince eğlenebiliyor. Hamak ve salıncakta vakit geçirebilir. Giriş, otopark hizmetleri, hayvanat bahçesinin gezilmesi, oyun parkı, v.b. hizmetler ücretsiz olarak sağlıyoruz” dedi.