'Mavi Çatı' yenilenen yüzüyle hizmete girdi

Sultanköy sahilinde uzun yıllardır hizmet veren 'Mavi Çatı Restaurant' yenilenen yüzü ve hizmet anlayışıyla hizmet vermeye başladı.

'Mavi Çatı' yenilenen yüzüyle hizmete girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 Dönüm alan içerisinde hotel hizmeti, restoran, ocak başı, mini hayvanat bahçesi, kır bahçesi, çocuklar için oyun parkı ve birçok hizmeti içinde barındıran “Mavi Çatı Restaurant” Erhan Deniz işletmeciliğinde baştan aşağı yenilendi. Gümüşyaka çıkışı, Sultanköy sahilinde bulunan ve konseptiyle sayılı işletmelerden biri olan mekân, zengin menüsüyle de dikkat çekiyor.

Müşteri memnuniyeti prensibini temel baz alan ve asla taviz vermeyen Mavi Çatı’da kendinizi konforlu, buram buram kalite kokan, nezih bir atmosferin içinde bulacaksınız. Türk ve Dünya mutfağının seçkin tarifleriyle sizleri lezzet yolculuğuna çıkaracak olan Mavi Çatı’da, Trakya hayvanlarından elde edilen kırmızı et, tavuk ve Balığın her çeşidi, hazırlanan zengin menüsü ile mükemmeli hedefleyen servis anlayışıyla servis ediliyor.

MAVİ VE YEŞİLİN EN KOYUSU

Şehrin gürültüsü ve karmaşasından kendinizi, ailenizi ve sevdiklerinizi arındırabileceğiniz, etrafı Marmara denizinin Mavisi ve kır bahçesinin Yeşillin en koyusuyla sarmalanmış olan Mavi Çatı, sevdiklerinizle birlikte değerli vakit geçirmeniz için sizleri bekliyor.

HER CUMA, CANLI MÜZİK KEYFİ

Konaklama, Restaurant, çocuk oyun parkı, hayvanat bahçesi, Ocakbaşı, At binişi ve gezinti parkuru, Kır bahçesi ve eşsiz plajıyla farklı bölümlerden oluşan Mavi Çatı’da her Cuma, Pop Star Mustafa sahne alıyor. Şehrin gürültüsünden uzak huzur dolu akşamlar için ideal mekân tam size göre…

DAVETLERİNİZİ ÖZEL KILIYOR

Memnuniyetle ayrılmanız için adeta etrafınızda pervane olan personeliyle hizmet veren Mavi Çatı’da doğum günü, evlilik yıldönümü gibi mutlu günlerin yanı sıra özel davetler ve yemekli iş toplantıları gibi organizasyonları da gerçekleştirebilirsiniz.

OCAKBAŞI KEYFİ

Özel Loca tipi çardaklarda sevdiklerinizle birlikte Ocakbaşı keyfini yaşayabileceğiniz bölgede ki ender mekanlardan biri olma özelliğini elinde bulunduran Mavi Çatı, size özel hazırlanmış olan et tercihlerinizi “kendin pişi kendi ye “konseptiyle Ocakbaşı keyfi sunuyor.

ÇOCUKLARA ÖZEL

Çocuklu aileler için doğru tercih yapılmadığında tatil yapmak veya dışarıda yemek yemek kabusa dönüşebiliyor. Özellikle annelerin çocuklarının peşinde koşturmak zorunda kalmadan rahatça yemek yiyebilecekleri en doğru adres olan Mavi Çatı’da Hayvanat bahçesi, at binme ve oyun parkı mevcut.

ZENGİN KAHVALTI MENÜSÜ

Mavi Çatı, sizlere haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz aynı zamanda taptaze ve organik lezzetler eşliğinde keyifle kahvaltı yapabileceğiz güzel bir ortam ve zengin çeşit kahvaltı  keyfi sunmakta.

KIR BAHÇESİNDE AYRI BİR KEYİF

Mavi Çatı’nın kır bahçesi bölümünde ise ayrı bir keyif yaşanmakta. Ağaçların arasına adeta gizlenmiş çardaklar içinde ister yemek yiyin isterseniz kitabınızı açarak , doğa ile denizin birleştiği noktada kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Huzur diğer adı sizleri bekliyor.

ADRES

Mavi Çatı Adres: Silivri Gümüşkaya Sultanköy Sahili
Rezervasyon Telefonu: 0282 633 65 87