Medical Park kalitesi Silivri'yle buluşuyor

Türkiye'nin en yaygın hastaneler zincirlerinden Medical Park Hastaneler Grubu, sağlık alanında verdiği kaliteli hizmeti Silivri'ye de taşıyor. Anadolu Hastanesi kapatılırken, Medical Park hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı.

Medical Park kalitesi Silivri'yle buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Medical Park Hastaneler Grubu bünyesinde yer alan, hasta odaklı hizmet anlayışı, ileri tanı ve tedavi yöntemleri ile hizmete başlayan Medical Park Silivri Hastanesi, 12 bin230 metrekarekapalı alan üzerine kurulu. Doktor sayısı 45 olan Medical Park Silivri Hastanesi'nin toplamda 324 çalışanı bulunuyor.

Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış ve deneyimli hekim kadrosu ile hizmet veren Medical Park Silivri'de 115 yatak kapasitesi, 37 yoğun bakım yatağı, 21 Genel Yoğun Bakım, 6 Yenidoğan yoğun bakım ve 10 Koroner yoğun bakım yatağı bulunuyor.

Sağlık sektöründeki profesyonel hizmet anlayışı doğrultusunda kaliteli sağlık hizmeti sunmak için 4 ameliyathane, 17 tıbbi bölüm ve 32 poliklinik ile Silivri'de hizmet veriyor.

Hayati Arkaz ve Mustafa Arkaz'ın sahibi olduğu "Anadolu" ismindeki hastanenin hizmet dönemi sona ererken, Medical Park'ın tabelası binaya konuldu.