Mobil Konkasörler Nasıl Kurulur?

Adının pek bilinmediği ancak işi düşen sektörlerin önemini iyi bildiği konkasörler büyük iş makineleridir.

Mobil Konkasörler Nasıl Kurulur?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adının pek bilinmediği ancak işi düşen sektörlerin önemini iyi bildiği konkasörler büyük iş makineleridir. Özellikle taş kırma ve eleme işlerinin yapıldığı sektörlerde kullanılan konkasör tesisi daha çok maden ocaklarında kullanılır. Konkasörler kullanım alanına, boyutlarına ve iş yüküne göre çeşitlere ayrılır. Bunun yanında kurulumuna göre de sabit ve mobil konkasör olarak ayrılan makineler alt yapı çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri, tren yolu yapım çalışmaları gibi alanlarda kullanılır. Firma 2003 yılından bu yana Türkiye’ye ve dünyada ki pek çok ülkeye konkasör satışı yapıyor. Firmanın satışını yaptığı ürünler için yeden parça hizmeti de vardır.

Mobil Konkasörler Nasıl Kurulur?

Mobil konkasör kırma ve eleme tesislerinin taşınabilir olanına verilen isimdir. Firma müşterilerin talebine göre ister mobil ister sabit konkasör satışı yapar. Firmada satışta olan mobil konkasörler dizel motor ile çalışır. Bu konuda satılacak ürün ihtiyaca göre belirlenir. Firma satışını yaptığı ürünlerin kurulumunu adrese gelerek yapar. Bunun yanında satış sonrası teknik destek içinde firmayı istediniz saatte arayabilirsiniz.

Konkasör Satış Fiyatları

Konkasör satış fiyatları ürünlere göre değişir. Firma uzun yıllardır sektörlere sabit ve mobil konkasör satışı yapan prestijli bir firmadır. Firmada satışta olan ürünleri incelemek ve fiyatlar hakkında bilgi almak için online sitesini ziyaret edebilirsiniz. Garantili ve güvenilir ürün satışı yapan firmanın dünya lideri olma yolunda ilerliyor.