Mobilyada sonbahar sezonu

Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl renkleri yerini sonbaharın pastel tonlarına bırakması mobilya sektöründe de tercihlerin değişmesine sebep oldu.Her mevsime ve zevke özel farklı ürün seçenekleriyle müşterilerine hizmet vermeyi hedefleyen Modoko...

Mobilyada sonbahar sezonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl renkleri yerini sonbaharın pastel tonlarına bırakması mobilya sektöründe de tercihlerin değişmesine sebep oldu.

Her mevsime ve zevke özel farklı ürün seçenekleriyle müşterilerine hizmet vermeyi hedefleyen Modoko da sonbaharın renkleri ile tasarlanan, yaşam alanlarına sadeliği ve güzün güzelliğini getiren mobilya, döşemelik kumaş, tül-perde, duvar kâğıdı, halı, abajur, sehpa, lambader vb. pek çok eşyanın birbirinden farklı alternatifleri elinde bulunduruyor.

Toprak ve pastel tonlar tercih ediliyor

Özellikle artık eskisi gibi mobilyaların çok uzun süre kullanılmadığına her zaman değişim yapılmak istenmesine değinen Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik ise “Günümüzde insanlar artık mobilyalarını sık değiştirmek, değiştirmeseler bile minik dokunuşlarla mekanlarını yenilemek istiyor. 350 mağazasıyla faaliyet gösteren Modoko’da mobilyadan aksesuara, döşemelik kumaştan tül-perdeye kadar pek çok ürünü bir arada bulunmak mümkün. Yaz mevsiminin ardından sonbaharla birlikte mobilya seçimler de değişti. Renkli ve canlı bir mevsimin ardından sonbaharın gelişiyle toprak ve pastel tonlarına eğilim artıyor. Yaşam alanlarında ufak dokunuşlarla yapılan değişimle evinizde büyük etki oluşturmak mümkün. Modoko’nun sunduğu yüzlerce mobilya ve dekorasyon seçeneği ile sonbaharın romantik havasını evinize taşıyabilir. Evlerinde veya ofislerinde ufak değişikliklerle yenilik isteyenler, Modoko’da her zevke ve bütçeye uygun mobilya dekorasyon ürünü bulabilir” dedi.