Mondi Silivri şubesi hizmete açıldı

21 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren Mondi, bölgenin tek şubesi olan Silivri şubesini hafta sonu yoğun bir katılımla hizmete açtı.

Mondi Silivri şubesi hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Abdurrahim Yurt'un sahibi olduğu, Alibey mahallesi Karamustafa Caddesi üzerinde 3 kat olarak faaliyet gösterecek olan Mondi Silivri şubesinin açılış törenine; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı suna Göçengil, Silivri ve İBB Melis Üyesi Tamer Şişman, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Boydak ve Yusuf Boydak, Mondi Pazarlama Müdürü Ahmet Karmal ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreninde işletme sahibi Abdurrahim Yurt'un açılış ve selamlama konuşması yaptı. Yurt, Silivri'ye Mondi kalitesini getirmekten ve mağazasına gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.
Açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak da açılış törenine katılanlara teşekkür ederek Boydak Holding ve Mondi hakkında bilgiler verdi. Açılışın son konuşmasını gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise Mondi'nin Silivri'ye çok yakıştığını ifade ederek hayırlı uğurlu olması konusunda dilek ve temennilerde bulundu.