Moody's Cafe lezzetine lezzet kattı!

Üstün kalite ve lezzet anlayışıyla hareket eden Moody's Cafe ve Restaurant, artık daha rahat, daha şık ve daha lezzetli.

Moody's Cafe lezzetine lezzet kattı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenilenen yüzüyle Moody’s, lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetini en iyi şekilde karşılamak adına kendini yenileyen Moody’s Cafe ve Restaurant, Silivri Merkeze kolay ulaşabilir konumu, dünya mutfağına hakim geniş menüsü ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine üst düzey konfor yaşatmaya devam ediyor.

Dünya mutfağının eşsiz lezzetleriyle birlikte Türk mutfağına eklediği yeni lezzetleriyle de misafirlerini karşılayan Moody’s, yenilenen menüsüyle fark yaratıyor. Menüsüne somon, modern sunumuyla kokoreç ve mini kornet de ekleyen Moody’s, menülerini daha da zenginleştirerek gençler başta olmak üzere herkesin uğrak noktası oluyor.

Moody’s aynı zamanda misafirlerinin yemeklerini büyük bir keyfe dönüştürürken, yenilenen dekorasyonuyla da misafirlerine görsel bir şölen yaşatıyor. Moody’s Cafe ve Restaurant, Silivri’nin en Merkezi yerinde, muhteşem deniz manzarası şık dekorasyonu ve hoş atmosferiyle misafirlerine sınırsız konfor yaşatıyor. Türk ve Dünya mutfaklarına ait özel yemekleri, denize karşı manzarasıyla birlikte lezzet tutkunlarının beğenisine sunarak yaz aylarında özel anlara ev sahipliği yapma devam ediyor.

Silivri Moody’s Cafe ve Restaurant sahibi işadamı Orkun Çetinkaya, basın mensuplarıyla biraraya geldi. Ulusal dalda bir çok ödüle sahip olan Mutfakkoçu Şef Recep Aydoğan ile birlikte yeni lezzetler basına tanıtıldı.

Silivriden.com