Moody's yine iddialı

Türk ve dünya mutfaklarından seçkin tatlar sunarak yaşama lezzet katan Moody's Cafe & Restaurant doğum günü partileri, baby shower, toplu yemekler, şirketlere yönelik kurumsal toplantılar, motivasyon ve enerjiyi yükseltmek için yapılan eğitimler, evlilik teklifi organizasyonları gibi konsept etkinlikler için de tercih ediliyor.

Moody's yine iddialı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Moody's Cafe & Restaurant, organizasyonlar için gerekli alt yapıya sahip olmakla birlikte şık, modern bir atmosfer düşünülerek tasarlanmış dekoru ile davetlerinizi unutulmaz anlara çeviriyor ve bu özel anları misafirlerinizle en keyifli şekilde geçirmenizi sağlıyor.

Belirlediğiniz konsepte göre düzenlenebilen ve dilediğiniz hizmet türünde size seçenek sunan açık ve kapalı olmak üzere 2 katlı organizasyon alanı ve bahçe bölümü ile Moody's, hayal ettiğiniz konseptleri hayata geçirmek için profesyonel ekibi ile tüm detayları sizin yerinize düşünüyor. 
Bulunduğu konum itibariyle sonsuz maviyi çerçeveleyen enfes bir manzaraya sahip Moody's Cafe & Restaurant; eşsiz sunumu, sürekli gelişen menüsü ve kalitesinin yanı sıra organizasyon işlerinde de Silivri'nin en iddialı mekânlarından biri haline geldiğini söylemek mümkün.

SUNULAN AYRICALIKLI HİZMET VE İMKÂNLAR İLE İLGİLİ DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN MOODY'S İLE TEMASA GEÇMEKTEN ÇEKİNMEYİN

Sizler de davetleriniz için yemek ikramlarının zahmetine girmek yerine bu sorumluluğu Moody's Cafe & Restaurant'a bırakabilirsiniz. Etkinliklerin en güzel şekilde gerçekleşmesini sağlayacak şekilde tasarlanan Moodys'in müsaitlik durumunu kontrol etmek ve fiyat gibi detaylar hakkında bilgi almak için sahilde Atatürk Caddesi'nde konumlanan bu mekâna uğrayabilir veya 0212 284 61 61 numaralı telefonu arayarak aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.