Mostarpark Sanatçıları ağırladı

Çanta mahallesinde 23 dönüm alan içerisinde faaliyet gösteren Mostarpark Sosyal Tesisleri bugün sanatçıları ağırladı.

Mostarpark Sanatçıları ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çanta mahallesinde 23 dönüm alan içerisinde faaliyet gösteren Mostarpark Sosyal Tesisleri Pazar günü sanatçıları ağırladı.


Mostarpark Papatya kır bahçesinde düzenlenen kahvaltılı programa Erol Büyükburç,Fıs fıs İsmail olarak tanından Süleyman Yağcı,Sema Tunç,Cüneyt Şentürk başta olmak üzere Mostar Park işletme sahibi İsmail Akyıldız,İşletme Müdürü Seyhan Asan,Demet Akyıldız ve Ercan Akyıldız katıldı.

İşletme sahibi İsmail Akyıldız, tesis hakkında davetlilere bilgiler verdi. Sohbet ortamında geçen kahvaltıda Erol Büyükburç projeleri hakkında fikir paylaşımında bulundu. Fıs Fıs İsmail anlattığı Karadeniz fıkralarıyla davetlileri gülme krizine soktu.

 

MOSTARPARK HAKKINDA

 

Çanta beldesinin Silivri ilçe sınırlarına katılımı ile 23 dönümlük alan açılan ihalede yap-işlet-devret modeli ile Balkanlılar Grup tarafından alınmış ve üzerine yapılan tesislerle bölge halkının hizmetine açılmıştır.

Mostarpark Sosyal Tesisleri olarak adlandırılan tesiste sırası ile Crno Bijelo Cafe, Nilüfer Havuzbaşı, Papatya Kır Bahçesi, Manolya Düğün Salonu, Restaurant ve Piknik Alanı yapılıp bölge halkı ve misafirlerinin hizmetine sunulmuştur. Kardelen Teras ve Lale salonu ise özel günlerinizde kusursuz hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor.