Öğrenciler Uygulamalı Vaka Çalışması Yapıyor

Beykent Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Arel Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, sınıf ortamında öğrendikleri teorik bilgileri pekiştirmek amacıyla dış ortamlarda uygulamalı vak'a eğitimleri yapmaya devam ediyor. Öğrencilere, birçok kurum ve kuruluşa sağlık hizmeti veren EMT Ambulans yetkilileri destek veriyor.

Öğrenciler Uygulamalı Vaka Çalışması Yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beykent Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Arel Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, sınıf ortamında öğrendikleri teorik bilgileri pekiştirmek amacıyla dış ortamlarda uygulamalı vak’a eğitimleri yapmaya devam ediyor. Öğrencilere, birçok kurum ve kuruluşa sağlık hizmeti veren EMT Ambulans yetkilileri destek veriyor.
Eğitimlerde EMT Ambulans firma yetkilileri öğrencilere, ambulans talep eden hastaların değerlendirilmesi, hastalık tanısının konulması ve gerekli ilaç uygulamalarının yapılmasını uygulamalı olarak gösterdi.
 
EMT HAKKINDA
EMT Ambulans, Genel sağlık hizmetlerinin en kritik alanlarından biri olan “acil sağlık hizmetleri” ihtiyaçlarını yönetmek ve sağlık sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren tecrübeli kadrosuyla 2013 yılında hizmet vermeye başlamıştır.
EMT ambulans gücünü firmalara sağladığı butik hizmetlerde yarattığı kaliteden almakta,birçok kurumun hastane öncesi acil sağlık hizmetlerini devralmış vebu alanda da giderek genişleyen bir portföye sahiptir.
Acil sağlık hizmeti; Alarm Merkezimize bir çağrı geldiğinde 444 68 07 nolu telefon bir sağlık personeli tarafından ilk çalışta açılmakta, alarm merkezi personeliarayan kişiden hastanın klinik durumu ve adresi hakkında bilgi aldıktan sonra en yakın ambulansı sağlık ekibi ile birlikte hastaya yönlendirmektedir.
Acil yardımambulanslarımız, doktor, sağlık teknikeri ve ilkyardım eğitimi almış sürücüden oluşan 3 kişilik özel ve deneyimli ekibi, dünya standartlarındaki donanımları ile 7/24 hizmet vermektedir. Her biri 9 saat yoğun bakım koşullarını sağlayabilecek iç donanıma ve ekipmana sahiptir.
 
EMT Ambulans olarak biz, acil sağlık hizmetleri sektöründe kaliteli bir takım olabilmek adına yerleştirdiğimiz personelin kendi yıllık eğitim modüllerimize katılımını zorunlu tutar ve yeterlilik testleri ile bu kişinin gelişimini takip ederiz. Eğitim ihtiyaçları analizi ile personelimizin ihtiyaç duyduğu tüm eğitimleri kendi bünyemizde veya dışarıdan hizmet alarak yeterli yetkinliğe ulaşmasını sağlarız.
 
EMT Ambulans henüz yeni bir kuruluş olmasına karşın son derece tecrübeli kadrosuyla her zaman yanınızda olmaya devam edecektir
444 68 07
Selimpaşa Mah. 2053. Sok. Silivri/İstanbul
http://www.emtambulans.com