Ontex Silivri Expo'ya Katıldı

Türkiye hijyenik ürünler pazarının lider oyuncularından Ontex, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Silivri Expo'ya (Silivri–SİAD Sanayi – Ticaret Sergisi ve Kariyer Günleri) katıldı. Silivri'nin en önemli sanayi kuruluşlarından Ontex'in standla yer aldığı Silivri Expo, 27-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti.

Ontex Silivri Expo'ya Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye hijyenik ürünler pazarının lider oyuncularından Ontex, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Silivri Expo’ya (Silivri–SİAD Sanayi – Ticaret Sergisi ve Kariyer Günleri) katıldı. Silivri’nin en önemli sanayi kuruluşlarından Ontex’in standla yer aldığı Silivri Expo, 27-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti.

İş arayanlar ve yeni mezunları bölgede aktif faaliyette bulunan sanayi kuruluşları ile buluşturan Silivri Expo’da Ontex yetkilileri ziyaretçilere ürün gamı ve şirket hakkında bilgi verdi.

Silivri Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen Silivri Expo, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği ve İstanbul Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından destekleniyor. Bu yıl için Silivri’nin pilot bölge olarak seçildiği etkinliğin önümüzdeki yıllarda İstanbul’un tüm ilçelerinde uygulanması planlanıyor.