Organik Salça ve Konserve

Çanakkale'de kurulan firma 1974 yılından itibaren kendi konserve domates salçası ve konservesini üretiyor.

Organik Salça ve Konserve
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çanakkale'de kurulan firma 1974 yılından itibaren kendi konserve domates salçası ve konservesini üretiyor. Dalından kopardığı ürünleri 12.000 metrekarelik ileri teknolojik tesislerinde üretiyor. Türkiye verimli, bereketli ve emek kokan toprakları ile biliniyor. Firma bu konuda ürünlerini kendisi yetiştiriyor, kendi ekibi ile tek tek topluyor ve üretiyor. Sebze ve meyve yetiştiriciliği ile elde ettiği ürünlerin ithalat ve ihracatını yaparak, her sene 130.000 ton ürün pazarlama hacmine sahip olmuştur.

Hizmetleri

Firma ürünleri sağlıklı, organik, güvenli, kaliteli malzemelerden oluşmuş, el değmeden son üretim teknolojisi ile hazırlanarak paketlenmiş ürünlerden oluşuyor. Ton balığı, paça, ilikli kemik suyu, tavuk suyu, domates salçası, közlenmiş ürünler, sebze ürünleri, hazır yemekler, meyve ürünleri, biber salçası, domates ürünlerinin tamamen doğal olması ve organik yetiştiriciliğe uygun olarak üretilmesi ile zamanla daha çok talep görmeye başlamıştır. Online alışveriş ile ürünler taze olarak müşterilere ulaştırılıyor.

Faydalı Bilgiler

Firmanın sitesinde kullanıcılara özel tavsiyeler, ürünler ile yapılabilecek yemekler, faydalı bilgiler ile müşterilerini hem bilgilendiriyor hem de yeni lezzetler sunuyor. Meyve konserveleri ile yapılabilecek tüm işlemler hakkında bilgi veriyor. Firma ürünleri arasında özellikle talep gören ürünler arasında taze ilik suyu mevcut. Birçok hastalığa iyi gelen bu ürün, katkısız ve son derece sağlıklı. Balık ürünleri arasında konserve ton balığı omega 3 omega 6 vitaminleri ile vazgeçilmeyen lezzetler arasında.

Üretim Tesisleri ve Sertifikaları

Tesisleri; son derece güvenli, hijyenik, uzman kadro ve makinelere sahiptir. Firma tarafından alınan sertifikalar belirli denetimlerden geçerek, uzmanlar tarafından onaylanan belgelerdir. Firmanın sahip olduğu belgeler; OHSAS 18001, İL Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından alınmış olan işletme onay belgesi, işletme kayıt belgesi, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 olarak önemli belgelere sahiptir.

Firma Hakkında Yer Alan Haberler

Firma; yatırım olarak %50'sini yurtdışına ihraç ederek, domates, ton balığı, sebze ve meyve konservesi alanında ne denli uzman olduğunu yurtdışında göstermiş oldu. 9 milyon Türk lirası yatırım yaptığı ton balığı ürününde, göstermiş olduğu başarı ile kendinden söz ettirmeyi başardı. Çin Hükümeti'nin salça ile tanışması 10 yılı buluyor.

Bu durum firma tarafından iyi bir pazar ağı olarak belirlendi ve yatırımlarını hızlandırdı. Japon mutfağında ise soslarda firmanın ürünleri kullanılacak. Ek tesis ile Japonlara sos için üretim yapan firma Ar-Ge çalışmalarına devam ederek sürekli gelişiyor. Sebze ve meyve konservelerinde mevsiminde yetiştirilen ürünler toplanarak el değmeden konserve haline geliyor.

Tüketicilerin taze ve lezzetli bulduğu konserveler, Türkiye'nin her noktasında bulunan dağıtım kanalları ve satış ağı ile sofralara geliyor. Yüksek kalitenin uygun fiyat ile buluştuğu ürünler, üretim kapasitesinin yoğunluğuna rağmen raflardan eksik olmuyor. Büyük emekle yetiştirilen küçük bir fide işte böyle dünyaya yetiyor.