Oto yıkamada 'Şampiyon' farkı

Silivri Şampiyon Oto Yıkama ve Kuaför, araç sahiplerine yaz fırsatlarını kaçırmamaları için çağrı yapıyor. 'Aracınız emin ellerde' diyen işletme sahipleri Nasıf Öz ve Mehmet Dinçer, 'Farkımızı gösteriyoruz' mesajı verdiler.

Oto yıkamada 'Şampiyon' farkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Şampiyon Oto Yıkama ve Kuaför, araç sahiplerine yaz fırsatlarını kaçırmamaları için çağrı yapıyor. "Aracınız emin ellerde" diyen işletme sahipleri Nasıf Öz ve Mehmet Dinçer, "Farkımızı gösteriyoruz" mesajı verdiler. 

Silivri'deki oto yıkama sektöründe yaşanan rekabet, işletme sahiplerini ayrıcalıklı seçenekler sunmaya götürüyor. Şampiyon Oto Yıkama ve Kuaför'ün sahipleri Nasıf Öz ve Mehmet Dinçer de, bu farklılığı düşünenlerden...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte "yenilikler" yapan işletme sahipleri, "En büyük farklımız, kalitemiz" diyor.

Vatandaşların, araçlarını güvenli ellere teslim ettiğini belirten Nasıf Öz ve Mehmet Dinçer; "Gerektiği durumlarda araçları evden ya da işyerinden teslim alıyoruz, yıkıyoruz ve aynı şekilde teslim ediyoruz. Şimdi yaz aylarındayız. Ona göre hazırlıklarımızı tamamladık. Ürünlerimiz, piyasanın en kaliteli olanından. Personellerimiz bu işin tecrübelileri. Bu işte hızlı olmak ve müşteriyi sıkmamak önemlidir. Biz bunu en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. Araç sahibi gelip aracını teslim ettiği zaman "sıra var ya da bekle" gibi söylemler karşısında sıkılıyor. Biz aracını alıyoruz ve belirttiğimiz süreyi aşmadan teslim ediyoruz." dediler.

TÜM HİZMETLER VAR

Özel Hayat Hastanesi arkasında bulunan işletmelerinde "oto yıkama ve kuaför" alanında tüm hizmetleri sunduklarını belirten Nasıf Öz ve Mehmet Dinçer; "Bir arabanın temizlenmesiyle ilgili akla ne geliyorsa yapıyoruz. İç-dış temizlik, pasta-cila, koltuk ve tavan bakımı ve diğer hizmetler... Ayrıca özel bir karışımla yıkadığımız araçlar, parlaklığı ve canlılığıyla dikkat çekiyor." bilgisini aktardılar.