Özak Sanat hizmetinizde

Özak Sanat, dün gerçekleştirilen açılışın ardından Silivrililere hizmet vermeye başladı.

Özak Sanat hizmetinizde

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Endülüs Sokak, Çakıcı-Yaman Apartmanı, Alt Kat No: 24/B (Semih Eczanesi sokağı) Silivri adresinde Müzik Öğretmenleri Ozan Akyüz ve Mustafa Özel’in ortak sahipliğinde Silivrililerin hizmetine açıldı. Dün gerçekleştirilen açılışa Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, Silivri Kültür Merkezi Müdürü Duygu Kartal, eğitimciler, iş dünyası temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

AÇILIŞ KURDELESİNİ BALCIOĞLU KESTİ

Açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, işletme sahipleriyle birlikte kesti. Balcıoğlu şöyle konuştu: “Böylesine güzel bir işletmeyi Silivri’mize kazandırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. İkiniz de kendinizi branşlarınızda kanıtladınız. Öğrencilerinizin bol olmasını ve eğitimlerinizde başarılar diliyorum. Sanata verdiğiniz değer dolayısıyla da sizleri ayrıca kutluyorum. İş yeriniz hayırlı uğurlu olsun.” 

BİREBİR MÜZİK DERSLERİNİN YANI SIRA BİR DE DANS DERSLERİ VAR

Özak Sanat sahipleri Ozan Akyüz ve Mustafa Özel, konukların işletmeyi gezdirdi. “Farkımız bakış açımız” sloganıyla çıktıkları yolda Gitar, Keman, Piyano, Bağlama, Yan Flüt, Şan, Bateri, Çello, Elektro Gitar, Bas Gitar, Klarnet dersleri birebir eğitimlerle sunuluyor. Yetenek sınıflarına hazırlık ve nota eğitiminin yanı sıra dans dersleri de verilmekte. Zumba, Bale, Ritmik-Senkronize Jimnastik derslerinin yanı sıra Çocuk Drama, Modern - Yetişkin-Çocuk Dans eğitimleri de Özak Sanat’ta sunulmakta. 

ENSTRUMAN SATIŞI

Özak Sanat’ta müzik ve dans derslerinin yanı sıra enstrüman satışı da yapılmakta. Müzik Öğretmenlerinin rehberliğinde sizin için en doğru ve uygun enstrümana ve çeşitli müzik aksesuarlarına sahip olabilme şansınız var.

Özak Sanat işletmesine 0212 727 82 85 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.