Proje çizimlerinde Silivri'de bir ilk !

Silivri'de kısa bir süre önce profesyonel anlamda hizmet vermeye başlayan Mod13 Mimarlık Ofisi, müşterilerine kendilerinden istenilen binanın son detaylı halini hazırladıkları 3 boyutlu animasyonlarla sunarak hizmet vermeye başladı.

Proje çizimlerinde Silivri'de bir ilk !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç mimar Çağrı Aygün’ün sahibi olduğu Mod13 mimarlık Ofisi Piri Mehmet Paşa Mahallesi Şehit Murat Eren Sokak Emin Apartmanı Kat:2’de hizmet vermeye devam ediyor.
Sektöre farklı bir tarz getirmeyi hedefleyen Aygün “Firmamız Mod13 mimarlık ofisi,2013 yılında kuruldu. Firmamızın ismi Mod İngilizce Modernin kısaltılmış hali 13’de kuruluş tarihimiz, bizim vizyonumuz Modern projeler üretip sektöre farklı bir tarz getirmek. Sektörümüze teknoloji gelişti. Daha güzel malzemelerle daha güzel işler üretilebiliyor. Projelerimizde teknolojinin geliştiğini göstererek, eski çözümlere ihtiyaç olmadan daha modern projeler üretmek için çalışıyoruz. Mesela çatısız projeler, etrafımızdaki bütün binalar aynı, Avrupa düzeyinde bir binayı görmek çok zor. Çatısız evlerin soğuk olacağı, akacağını düşünülüyor, aslında öyle değil, piyasada o kadar kaliteli izolasyon yapan firmalar var, çatıdan daha ucuza mal edilebilecek çözümler sunuyor. Bir gün kendi imkânım olursa çatısız bina yapmak istiyorum.”dedi.

“Projenin bitmiş halini 3 boyutlu olarak sunuyoruz”
Çok iyi derecede İngilizce bildiğini belirten Genç Mimar Aygün “Sektörümüzde kullanılan birçok bilgisayar programını ileri derecede kullanıyorum. Çizdiğim projeleri 3 boyutlu ve animasyonlu olarak, binanın bitmiş ve peyzaj düzenlemesi yapılmış vaziyette gösterme imkânım var. Silivri’de 3 boyutlu proje çizimi yaparak animasyon olarak müşterilerine arsasının son bitmiş halini gösteren herhangi bir firma yok. Bize gelen müşterimize projesini çizdikten sonra istemiş olduğu ve bizim çizdiğimiz projenin bitmiş halini 3 boyutlu olarak sunuyoruz. Müşterimiz arsasının içine yapılacak olan binayı bitmeden gösterme olanağımız var.
“Mimarlık dört duvarı bir araya getirip müşteriye sunmak değil”
Binaların iç mimarisinden peyzaj düzenlemesine kadar hizmet verdiklerini de belirten Aygün “1/5000’den 1/5’e kadar bütün detayları ile birlikte hazırladığımız görsellerle sunuyoruz. Tüm bunları yaparken sadece proje bedelini talep ediyoruz. Diğer 3 boyutlu çizim ve animasyon hizmetini ücretsiz sunuyoruz. Mimarlık dört duvarı bir araya getirip müşteriye sunmak değil bana göre, bina yerleşiminden daire içine konulacak eşyalara kadar, duvar renkleri kadar detaylandırabiliyor ve gösterebiliyoruz. Gelen müşterimize iki proje hazırlıyoruz. Biri kendilerinin istemiş olduğu, diğeri de çağın gereçlerini kullanarak hazırladığımız bizim projemizi sunuyoruz.”dedi.

“Yapı sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmak niyetindeyiz”
Mod13 mimarlık ve Mühendislik firma yöneticilerinden İnşaat Mühendisi Muhammed Yıldırım da “Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunuyum. Silivri yapı sektöründe modern ihtiyaçları karşılamak adına vatandaşlarımıza farklı bir bakış açısı kazandırmak niyetindeyiz. Yapının ihtiyacı olduğu estetik ve ekonomik koşulları göz önünde bulundurarak mimari 3D görsel ve aynı zamanında uygulama projelerini gerçekleştiriyoruz. İşin şantiye kısmında da teknik destek ve yüklenici olarak ta hizmet vermekteyiz.”dedi.

http://mod13mimarlik.com

  • Piri Mehmet Paşa Mah. 
    Şehit Murat Eren Sok.
  • Emin. Apt. No:8 Kat:2 D:10 
  • Silivri / İSTANBUL 
  • (0532) 136-14 42