Rafet El Roman hayranlarıyla buluştu

Türk pop müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman, Silivri Maxi AVM'de imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi.

Rafet El Roman hayranlarıyla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevilen şarkılarıyla hayranlarının gönlünde taht kuran Rafet El Roman, Özer Çalış ve Ahmet Karasu yönetimindeki Karasu Meşrubat’ın sponsor olduğu ve By Aytaç organizesinde düzenlenen organizasyonda sevenleriyle bir araya geldi.

İmza günü öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Rafet El Roman, İsmail Bozok, Özer Çalış ve Ahmet Karasu basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

“Benim asıl işim müzik diyen” ünlü sanatçı Rafet el Roman “Hiçbir zaman müzik vizyonumun dışına çıkamam diye böyle bir kuşkum vardı. Taki İsmail Bey XXL içeceğiyle aklıma girene kadar. Kendisi benden daha önce başladı bu işe sonra ben kendisine ortak olarak destek oldum. İlke hedefimiz bu yıl 1 milyon adet satmaktı ve bunu başardık. Seneye hedefimiz bunu 3 Milyona taşımak ve sonraki yıllarda çıtayı yükseltmek. Bugünde burada Trakya bayiiliğmizi kutluyoruz. Bende bir Trakyalı olarak Karası Ticaret’e tüm desteğimizi sunuyoruz. Karasu Ticaretle çalışmaktan onur ve gurur duyduk.”dedi.(Bu Haberin içeriği sha.com.tr'den alınmıştır)

Silivri’de faaliyet gösteren Karasu Ticaret’in ortaklarından Ahmet Karasu da “Biz çok araştırdık XXL içeceğini, gerek markanın kalitesi gerekse tadımını çok beğendik. Bu sebeple kendi bünyemize katmayı düşündük. Gerçekten çok kaliteli bir marka daha iyi yerlere hep birlikte ulaştıracağız.2016 yılında hedeflerimizi çok çok geçeceğimizi tahmin ediyorum ”dedi.

Karasu Ticaret’in ortaklarından Özer Çalış da yaptığı konuşmada “Bu markayla bizleri tanıştıran ve devamında işbirliği yapmamıza vesile olan Sayın Aytaç Tuna’ya çok teşekkür ederim. Yaklaşık 16 yıldır sektörün içerisindeyiz. Türkiye’nin çok kuvvetli markalarıyla çalışıyoruz. Düşündü ki bu enerji içeceği bize katkı sağlayacağını bildiğimiz için tercih ettik. Rafet beyle çalışmaktan onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah yeni yılda daha iyi işlere imza atacağız.”dedi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Maxi AVM’de hayranlarıyla sohbet edip imza dağıttı. Hayranlarının ilgisiyle karşılanan sanatçı, bol bol imza dağıtırken, sevenlerinin selfie isteğini de geri çevirmedi.

Rafet El Roman, dinleyicileri ile buluştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi. Ünlü popçuya genç hayranlarının büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık bir saat boyunca sevenleriyle tek tek ilgilenen ünlü sanatçı, alkışlar eşliğinde AVM'den ayrıldı.