Royal Parfüm dualarla açıldı

Ferhat Yıldız ve Rüstem Barut ortaklığı ile Silivri Çorlu durağında hizmete giren Royal Platinium Parfümeri Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile açıldı.

Royal Parfüm dualarla açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ferhat Yıldız ve Rüstem Barut ortaklığı ile  Silivri Çorlu durağında hizmete giren  Royal Platinium Parfümeri Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri  ve çok sayıda davetlinin katılımı ile bugün açıldı. Açılışa Silivri belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanvekili Ayşe Ural ve İlçe Yönetim Kurulu Üyleri, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, AK Parti ve MHP ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Royal Parfüm dualarla açıldı

YILDIZ VE BARUTÇU DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Royal Parfümeri'nin açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz işletme sahipleri ve davetliler ile birlikte kesti. Dualarla açılışı gerçekleştirilen iş yerinin açılış konuşmasını Başkan Yılmaz yaptı. Yılmaz konuşmasında işletme sahipleri Ferhat Yıldız ve Rüstem Barut'a Silivri'ye yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. Royal Parfümeri ortakları Ferhat Yıldız ve Rüstem Barut ise konuşmalarında açılışa katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve davetlilere teşekkür ederek, Silivri'ye yatırımlarının devam edeceği müjdesini verdi. 

Royal Parfüm dualarla açıldı

Açılış töreninin ardından davetlilere Royal Parfümerinin ürünleri tanıtılarak kokteyl verildi. 

Royal Parfüm dualarla açıldı

Royal Parfüm dualarla açıldı