Sağlık, Güzellik ve Estetiğin Adresi 'Has Güzellik'

Yaklaşık 20 yıldır Sağlık ve Estetik Konusunda Silivri' de hizmet veren Latife Has, yepyeni hizmetlerle donattığı yeni işyerinde Silivri ve çevresini hedefleyerek kendi uzmanlığını sergilemeye devam ediyor.

Sağlık, Güzellik ve Estetiğin Adresi 'Has Güzellik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 20 yıldır Sağlık ve Estetik Konusunda Silivri’ de hizmet veren Latife Has, yeni hizmetlerle donattığı yeni yerinde Silivri ve çevresini hedefleyerek kendi uzmanlığını sergilemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Sağlık, Estetik ve Güzellik Kavramlarını bir arada topladığı Has Güzellik’ te verilen hizmetlerin biri de Ozon Sauna Hizmeti.

Ozon Sauna hizmetiyle ilgili olarak bilgiler veren işletme sahibi Latife Has “Ozon Dünyada bilinen tek doğal ve en güçlü dezenfektandır. Vücuttaki oksijenlenmeyi artırır. Ozon, tıp doktorları tarafından uygun cihaz ve çeşitli metotlar ile koruyucu sağlık ve tedavi amaçlı olarak kullanılmaktadır. Ozon Kabinleri ile de tedavi tamamlayıcısı olarak kullanılmaktadır. Sağlıklı Yaşam ve Estetik konusunda ise ozon kabinleri kullanılarak ciltten doğal yolla emilir. Ozon Kabin uygulaması çeşitli ve farklı uygulamalar ile desteklenerek de uygulanabilir, Örneğin, Masajdan önce ozon seansına girilmesi kas dokularını gevşeterek kapsamlı bir rahatlatıcı etki yaratır”dedi.

Ozon Saunanın belli başlı faydalarını da açıklayan Has sözlerini şöyle sürdürdü “Laktik Asit Üretimini İndirgeyerek adaleleri gevşetir, kronik yorgunluk ve ağrıları giderir, gerginliği ortadan kaldırır, zindelik verir. ( Yönetici Hastalığı ),Toksinleri okside ederek kolayca elimine edilmelerini ve toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar. ( Detoks Etkisi ),Kan Dolaşımını düzenler, kandaki oksijeni artırır, damar fonksiyonlarını düzenler, şeker, tansiyon, kolesterol sorunlarına dengenin sağlanmasına yardımcı olur. Hücreleri oksijenle besler, serbest radikalleri etkisizleştirir, yaşlanma etkisini azaltır ( Anti Aging ),Bağışıklık Sistemini güçlendirir, oksijen eksikliğini giderir ve vücudun direncini artırır. Cildi temizler, yumuşatır ve gençleştirir. Egzama ve sedef gibi cilt hastalıklarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Beyin fonksiyonlarını ve hafızayı güçlendirir. Eklem hastalıkları, enfeksiyon gidermede ve açık yaraların kapanmasında çok etkilidir. Hormon ve enzim üretimini artırır. Vücuttaki ağır metallerin atılmasını sağlayarak böbrek fonksiyonlarını kolaylaştırır. Ciltten emildiğinde cilt altındaki yağların yakılmasını sağlar. Metabolizmaya bağlı olarak her seansta 400 – 600 kalori yakılarak 600 – 700 grama kadar zayıflama sağlar. Selülitle mücadelede çok etkin bir yöntemdir.”

 

Has Güzellik’ te Ozon Kabin’ in olduğunu duyan müşterilerin Ozon Kabin’ e özellikle Zayıflama, Vücut Direncini Artırmak ve Detoks amacıyla geldiklerini belirten Latife Has Müşterilerin çok memnun kaldıklarını belirtti.

Ozon Kabin uygulamasında baş hariç tüm beden tedaviye maruz kaldığını belirten Latife Has “ Tüm vücuda ısı, nem ve ozon gazı uygulanır. Isı ile beraber ciltteki tüm gözenekler açılır ve gözeneklerden içeriye ozon gazı girer. Ter aracılığıyla toksinler vücuttan uzaklaştırılırken vücudun ısı ve nem dengesi de korunur. Uygulama esnasında ısı, nem ve gazların dışarıya kaçmasına engel olmak için boyun bölgesine havlu sarılır. Ozon Sauna’ nın en önemli özelliklerini, detoks etkisi yaratması, zayıflatması, böbrek fonksiyonlarına destek olması, vücut direncini artırması, vücut metabolizmasını harekete geçirmesi veya hızlandırması, yaşlanma etkilerini gidermesi ( anti – aging ), stresi ve stresin etkilerini gidermesi ve selülitleri giderme veya selülit oluşumunu engelleme olarak belirterek “hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.