Senorita 8.şubesini Silivri'de açtı

İstanbul, Tekirdağ ve Kastamonu'da toplam 7 şubesiyle hizmet veren Senorita Güzellik Salon'larının 8.şubesi Silivri'de hizmete açıldı.

Senorita 8.şubesini Silivri'de açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Hacı Pervane Caddesi Yavuz Sokak Numara 35 (Yön AVM üst katı) adresinde hizmete açılan Senorita Güzellik Salonu’nun 8.şubesi sade bir törenle hizmete açıldı.

Gerek işletmecileri, gerekse uzman estetisyenleri ile profesyonelliğini koruyarak, yenilikleri ve gelişmeleri takip ederek müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeyi ilke edinmiş olan Senorita, Tüm şubelerinde olduğu gibi Silivri şubesinde de son sistem Avrupa onaylı cihazlarla, Eğitimli ve uzmanlık belgeli profesyonel kadro eşliğinde hizmet vermeyi hedefliyor.

“MÜŞTERİLERE CAZİP TEKLİFLER SUNULUYOR”

Kavitasyon,Powerplate,Lenf Drenaj,Pasif Jimnastik,Ozon Sauna,Kardiyo,Profesyonel Cilt Bakımı,Antıagıng,Cilt Analizi,Oksijen Bakımı,Cilt Sıkılaştırma,Magıc Probe,Epilasyon,Solaryum hizmetleri sunulacak olan Güzellik merkezinde açılışa özel fiyatlarla müşterilerine cazip teklifler sunuyor.

Senorita Güzellik Salonu Zeytinburnu şube müdürü Cansu Yeke “Senorita, 2010 yılında İstanbul Ümraniye şubesiyle başladı hizmet vermeye, uzun yıllardır bu sektörün içerisindeyiz.8 şubemizle hizmete vermeye devam ediyoruz. Lazer epilasyon, Dermapen, cilt bakımı, bölgesel zayıflama, botoks, dolgu, kaş konturu gibi işlemlerimizi tüm salonlarımızda müşterilerimize sunuyouz. Ödemelerde üyelerimize indirimlerimiz yaparak ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Her ay düzenli bir şekilde seanslara geldiklerinde ödemelerini bu şekilde yapabiliyorlar.”dedi.         

Emre Volkan Şahinkaya, Murat Şatır ve Eray Çakır’ın açılış kurdelesini kesmesinin ardından misafirlere çeşitli ikramlar sunularak hediyeler verildi.