Sevgililer Günü'ne özel ürünler

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana sektöründe yenilenen ürünleri müşterilerine en hızlı biçimde ulaştıran, şık ve gösterişli ürün yelpazesi ile altın sektörünün Silivri'deki adı Tamer Kuyumculuk, Sevgililer Günü'ne özel yüzlerce ürünü müşterilerine sundu.

Sevgililer Günü'ne özel ürünler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tamer Kuyumculuk, Koçak Gold, Koçak Pırlanta, Ekol, Genola İtaly, Romanson, Momentus firmalarının resmi satış noktası ile de müşterilerini hizmet vermeye devam ediyor. 
Her bütçeye uygun Pırlanta, Altın, Gümüş takların yanı sıra binlerce çeşitte tespih ve takı ürünleri müşterinin beğenisine sunan Tamer Kuyumculuk, ürün yelpazesi ile de ilçenin sektöründeki tek temsilcilerinden
'Sevgililer Günü'nde olmazsa olmazlar arasında sevginin, sadakatin ve birlikteliğin sembolü tek taş yüzük geliyor. Sevgililer Günü ile dolayısıyla Silivri’de ki kuyumcu esnafı da son haftalar da hummalı bir çalışma içerisine girdi. Sevgililer günü için hazırladıkları birbirinden şık ve estetik taş yüzükleri vitrinlerinin ön kısmına çıkaran Tamer Kuyumculuk ’ta, 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla ürün yelpazesini daha da genişletti. 
14 Şubat’ta sevgilileri bekleyen Tektaş ve Beştaş’ın büyüsünün tüm sevgilileri saracağını dile getiren Tamer Kuyumculuk’un işletme müdürü Tamer Akman “Altın, Gümüş, Saat ve birbirinden değişik tespihler müşterilerimizin beğenisine sunduk, işletmemizde yüzlerce renk ve desende yine yüzlerce ürünün satışını yapıyoruz. Resmi bayisi olduğumuz firmaların 14 Şubat Sevgililer gününe özel tasarımları ve belirmiş olduğu çok özel fiyatlar mevcut, pırlantanın sanatla buluşup yüzüğe dönüştüğü birbirinden özel tasarımlar vitrinimizde sergiliyoruz” ifadesini kullandı.