Silivri Firma Rehberi tanıtım toplantıları devam ediyor

Silivri Haber Ajansı çatısı altında faaliyetine başlayan, bölgenin ilk ve tek dijital rehber platformu olan Silivri Firma Rehberi'nin tanıtım toplantıları devam ediyor.

Silivri Firma Rehberi tanıtım toplantıları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kasım ayı içerisinde test yayına giren ve 2017 Ocak ayından itibaren aktif olarak hizmet vermeye başlayan bölgenin ilk ve tek dijital rehber platformu özelliğine sahip Silivri Firma Rehberi’nin tanıtım toplantıları Ekmek Üreticileri Federasyonu Trakya Bölge Başkanlığında devam etti.

Başkan Ferhat Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine yapılan tanıtım toplantısında Dijital Rehber platformu,SHA İmtiyaz sahibi Yusuf Eker, Silivri Firma Rehberi proje sorumlusu Şenay Kobak tarafından tanıtıldı. Toplantıda Silivri Firma Rehberi saha personelleri Neşe Şahin, Ebru Akbaş da hazır bulundu.

Silivri Firma Rehberi’nin teknik detayları hakkında bilgiler veren Eker “Değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak adına hizmete sunduğumuz Silivri’nin ilk ve şuan için tek olan Dijital firma rehberi platformu SHA çatısı altında hizmete başladı. Silivri’de bulunan tüm esnafları sisteme entegre etmeye başladık. Hedefimiz Ağustos ayı sonuna kadar Silivri’de faaliyet gösteren tüm firmaların kaydını sistemimize kayıt etmeyi hedefledik. Kullanıcı dostu olan Silivri Firma Rehberi’nde tüm yönetimi kullanıcılarımıza sunduk. Firma Rehberine üye olan işletme sahipleri diğer rehberlerde olduğu gibi sadece telefon numaranız değil, telefon numaranızla birlikte fax numaranız, firma adresiniz, website adresiniz, e-mail adresiniz, logonuzu, sosyal medya hesaplarını, fotoğraf galerisi, Video galerisi, Navigasyon kaydı, haber bültenleri, ürün satışı, çok çeşitli ilanlar ve daha birçok detayı ekleyebiliyorsunuz.”dedi.

“Firmanızı ve hizmetlerinizi daha fazla kitlelere ulaştırmayı hedefledik” diyerek sözlerini sürdüren Eker “Sadece Silivri’deki firmaları sitemize ekleyerek Silivri esnafını internet ortamında temsil etmekle hedeflerimizi gerçekleştirmede uygun adımlar ile ilerliyoruz.Birçok web yazılımızda olmayan hizmetleri tek çatıda, Silivrifirmarehberi.org adresinde bir araya getirdik.”dedi.

Yaklaşık 1 saat süren bilgilendirme toplantısı soru cevap şekliyle sona erdi.