Silivri Saray Konakları'nda yaşam başlıyor

Silivri'de nitelikli konut projelerinin en güvenilir isimlerinden biri olan Yumak İnşaat'ın Silivri Saray Evlerinden sonra ki projesi olan Silivri Saray Konakları'nda yaşam başlıyor. Şirket yöneticileri, Pazar günü düzenledikleri Bahar Şenliğinde site sakinleri ve davetlilerle buluştu.

Silivri Saray Konakları'nda yaşam başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yumak İnşaat’ın düzenlediği Bahar Şenliğine Cumhuriyet Halk Partisi Grup (CHP) Başkanvekili Engin Altay, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Belediye Meclis üyeleri Hakan Sefa, Devrim Uzun, Zafer Bıyıklı, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, CHP Yönetim Kurulu üyeleri, Silivri Sanayici ve işadamları derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Alibey spor Kulübü Başkanı Ali Tonta, Kavaklı Güreş Ağası Çetin Ceylan, işadamları ve çok sayıda seçkin konuk katıldı.
Yumak inşaat Genel Müdürü Fatih Çevik, Şirket Yöneticileri Evren Baran ve Serap Efe’nin misafirleriyle bizzat ilgilendiği Bahar şenliğinde katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.Şirket yetkilileri, Anneler günü olması sebebiyle gelen bayan misafirlere karanfil vererek günlerini kutladı.
Hafta ortalarında imzalanan satış sözleşmelerine devam eden Yumak İnşaat yöneticileri, hafta sonu da satış sözleşmeleri imzalayarak bir aileyi de Yumak İnşaatın seçkin sakinleri arasına kattı.
Son dönemlerde imza attığı projelerde hem yatırımcıya hem de konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunan Yumak İnşaat, Silivri’nin gözdesi Kavaklı Mevkii’nde 15.000 m2 yeşil alan üzerine benzersiz mimarisiyle inşa edilmiş,Çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, Jeneratör sistemi, spor yapma alanı, bahçe sulama sistemi, kafeteryası ile birlikte 22 müstakil villa projesi olan Silivrisaray Konaklarında yaşam Haziran ayı içerisinde başlıyor.
 
SEKTÖRÜNDE  ÇEYREK ASIRLIK ÇINAR

Yumak İnşaat, 1990 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren, kaliteyi temel prensip olarak benimsemiş bir yapı şirketidir. Malatya ve İstanbul'da seçkin proje ve mekanlar üreterek adım adım yükselen bir başarı öyküsüne imza atmıştır. Müşterilerine beklediklerini değil beklediklerinden daha fazlasını sunma anlayışıyla hareket eden Yumak inşaat, bugün sektöründe titizlik ve güvenin başlıca adreslerinden biri haline gelmiştir.Yumak İnşaat , “barınma için değil yaşamak için” mekanlar inşa etmeyi en önemli misyon olarak kabul etmiş ve bugüne kadar gerçekleştirdiği çok sayıda proje ile yüzlerce ailenin hayallerinin mimari olmuştur