Silivri'de Ford damgası

Taşar Ailesi, Silivri'de büyük bir yatırıma daha imza atarak, Çetaş Ford Trucks 4S Plaza'yı düzenledikleri kokteyl ile Silivri'de hizmete açtı

Silivri'de Ford damgası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşar Ailesi, Silivri'de büyük bir yatırıma daha imza atarak, Çetaş Ford Trucks 4S Plaza'yı düzenledikleri kokteyl ile Silivri'de hizmete açtı

Uzun yıllardır Silivri'de otomotiv sektöründe hizmet veren Taşar Ailesi, Çetaş Ford Trucks 4S Plaza açılışını Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç,  Ford Otosan bayi temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Programda ilk konuşmayı Taşar Ailesi adına Tarık Taşar yaptı. Taşar konuşmasında "Bizler buradaki yatırımımızı yaparken ölü yatırım diye düşünenler oldu. Çok büyük yatırım yaptınız daha küçük yapsaydınız diyenler oldu. Ancak biz bugün görüyoruz ki yatırımımızda güvendiğimiz marka olan Ford'da bizim için en doğrusuymuş." açıklamasında bulundu.

Koç'tan bereket kâsesi

Tarık Taşar'dan sonra sahneye gelen Ali Koç da Ford Otosan'ın istatistikî bilgilerini aktararak başladığı konuşmasına  " Bizler Ford Ailesi olarak büyümeye ve gelişmeye devam eden bir şirketiz. Özellikle günümüzde yapılan yerli otomobil tartışmaları ışığında şunu da belirtmek isterim ki bizim motorlarımız %55 yerli üretim. Elbette ki %100'e ulaşmak da en büyük temennimiz. Geçenlerde Esenyurt'ta 13. şubemizin açılışını yapmıştık. Burasıyla birlikte 14. şubemizi açmış bulunuyoruz. Umarım bu hedefler çok daha büyüyecektir." şeklinde devam etti. Konuşmasının ardından Ali Koç, Çetaş Yönetim Kurulu'na hayırlara vesile olması dileğiyle  "Bereket Kâsesi" hediye etti.

 

Başkan'dan aynı temenni

Ali Koç'tan sonra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuşmasında özellikle ilçede yapılan bu tür yatırımların kendisini memnun ettiğini ve her zaman bu tür yatırımları destekleyeceklerini belirterek " Taşar Ailesi gibi bu tür yatırımları yapan iş adamlarımız her zaman bizim için mutluluk kaynağı olmuştur. Bizler Silivri olarak İstanbul'un en büyük ikinci ilçesiyiz. Bununla birlikte istihdam alanı da fazla olan bir ilçeyiz. Bizler Büyükşehir Belediyesi gibi istihdamları büyük rezidanslar ile alışveriş merkezleri ile sağlamak istemiyoruz. Bu tür hem ilçenin güzelliğini ve doğasını bozmayacak hem de insanlara iş sahası olacak yatırımları destekliyoruz. Her açılışta söylerim Osmanlı'dan kalma bir sözdür. Sayın Taşar Ailesi Allah yerinizi dar etsin " dedi. Son olarak sahneye çıkan Silivri Kaymakamı Salih Keser de kendisi için en büyük mutluluk kaynağının insanlara ekmek kapısı olacak bu tür yatırımlar olduğunu dile getirerek hayırlı olsun dileklerini sundu.

İlçe Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu  Başkanı Ali Koç, Çetaş Onursal Başkanı Hasan Taşar, Çetaş Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar ve Yönetim Kurulu üyelerinin birlikte kestiği açılış kurdelesinin ardından ziyaretçiler hep birlikte galerileri gezdi.

Haberin videosu için alternatif link