Silivri'de saklı kalmış bir yer 'Masalköy'

Şehrin gürültüsü ve karmaşasından kendinizi ailenizi ve sevdiklerinizi arındırabileceğiniz, etrafı yeşillin en koyusuyla sarmalanmış, İstanbul'un yanı başında, Silivri Kınalı mevkiinde doğal güzelliğiyle saklı kalmış bir yer 'Masalköy'.

Silivri'de saklı kalmış bir yer 'Masalköy'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kınalı mevkiinde yaklaşık 5 ay önce genç girişimci Yağız Gökmen tarafından faaliyete geçirilen Masalköy’ü bugüne kadar 20 binden fazla kişi ziyaret etti.

Amatör bir ruh ile faaliyetini sürdüren Masalköy’e ilk girdiğinizde birbirinden farklı bitki türleri sizleri karşılıyor. Güleryüzlü personelinin sizlere eşlik etmesiyle size ve sevdiklerinize uygun olan masa düzeni seçiliyor. Dilerseniz havuz kenarında yüzen değişik ördek türlerini izleyerek dilerseniz oyun parkı yanında dilerseniz de hayvanat bahçelerinin bulunduğu bölgedeki çardakları tercih edebiliyorsunuz. Hafta içi serpme kahvaltı, hafta sonu da açık büfe kahvaltı seçenekleri sunuluyor. Öğleden sonra Masalköy’e özel mantı, gözleme ve köfte servisleri başlıyor. Sabah 09.00’da başlayan hizmetler akşam 20.00’ye kadar devam ediyor. Kahvaltı sonrası çocuklarınız çizgi film karakterlerinin eşliğinde oyun parkında oynarken dilerseniz sizleri bekleyen hamak ve salıncakta vakit geçirebilirsiniz.

Giriş, otopark hizmetleri, hayvanat bahçesinin gezilmesi, oyun parkı, v.b. hizmetler ücretsiz olarak sağlanıyor.

Her geçen gün kalite çıtasını yükselten Masalköy, Silivri Kınalı mevkii Halil Albayrak Caddesi (Albayrak Tatil köyü yanı) Numara 1 adresinde

 

Rezervasyon Telefonu 0532 253 63 63

www.masalkoy.com

facebook.com/masalkoy

instagram.com/masalkoy