Silivri'de sanata Patinart ışığı

Merkezini Silivri'ye taşıyan Patinart Dizayn, konsept projeleri ve sıra dışı tasarımlarıyla yaşam alanlarımızı özelleştirecek ve sanatseverlere çeşitli branşlarda eğitim verecek yeni adreslerden biri.

Silivri'de sanata Patinart ışığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Patinart Dizayn, Koray Ekici’nin sanat yönetmeliğinde, 23 Temmuz 2016 tarihinde Piri Mehmet Paşa Mahallesi Piri Paşa Sokak 2/B (Belediye hamamı karşısı) Silivri adresinde açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, CHP Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, CHP Yönetim Kurulu Üyesi Gül Onur ve çok sayıda davetli katıldı. Başak & Koray Ekici ailesini, bu heyecanlı ve mutlu günlerinde yakınları ve dostları da yalnız bırakmadı.
Patinart Dizayn’ın açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ile birlikte hayırlı uğurlu olsun dilekleri eşliğinde kesti. Konuklar, sanat atölyesini gezerek burada sergilenen ürünleri inceledi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi edindi.
Temalı Park, Otel, İş Merkezi, Sahne, AVM ve Evleriniz için projeler üreten Patinart Dizayn, Resim, Heykel, Seramik gibi disiplinlerle Silivrililerin de yaşam alanlarını özelleştirme hedefinde. Firma Koray Ekici’nin sanat yönetmeliğinde çalışma ekibiyle birlikte, merkez şubesini ilçemize taşıdı.


 
EKİCİ: PROFESYONEL BİR EKİPLE SANATIN BİRÇOK YÖNÜYLE UĞRAŞIYORUZ
Koray Ekici gazetemize yaptığı özel açıklamada şu bilgileri paylaştı: “Patinart Dizayn olarak bir ekibiz ve sanatın birçok yönüyle uğraşıyoruz. Arkadaşlarımız alanlarında uzman. Üniversitelerde öğretim görevlisi kişiler de var aramızda. Onlarla birlikte çalışıyoruz. Ben de üniversitede bütün disiplinlerin eğitimini aldım. Bütün projelerde baştan sona sanat yönetmeni olarak görev yapıyorum.
 
“SANATSAL ÜRÜNLERİMİZ ÖZGÜN”
Heykel, Resim, Seramik, Rölyef gibi disiplinlerde müşterilerimizin isteği doğrultusunda özel tasarımlar yapıyoruz. Birçok firmayla çalışıyoruz. Simpaş, Alışveriş Merkezleri, oteller, müşterilerimiz arasında. Rölyef, seramik gibi materyallerle rezidanslara, otel lobilerine konsepte özel çalışmalar yapıyoruz. Bizim yaptığımız ürün bir başka yerde olmaz çünkü tamamen özgün. Projelerimizde müşterilerimizin isteğine odaklanarak, bilgi ve deneyimizi kullanıyoruz. Estetik ve sanatsal bir iş gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Hem görsel, hem istedikleri sanatsal boyuta ulaşması açısından müşterilerimizi memnun ve mutlu etmek istiyoruz.


 
PATİNART HEDİYELİKLER DE SUNUYOR
Patinart Dizayn ekibi olarak özgün sanatsal ürünlerden oluşan çeşitli çalışmalarımızı satışa sunuyoruz. Hediyelik olarak sanat ürünü almak isteyen bize mutlaka uğrasın. 
 
“SANATSAL PAYLAŞIMLARIMIZ OLACAK”
Patinart Dizayn’ın kapısı herkese açık. Sohbetlerimiz ve paylaşımlarımız olacak. Müzik ve şiir dinletileri düzenleyeceğiz. Çok özel kütüphanemiz var. Bilgisayar anlamında da doyurucu olabileceğini düşünüyorum.


 
“SİLİVRİ VE SİLİVRİLİLERE KATKI SUNMAK İSTİYORUZ”
Sanata ilgisi olan vatandaşlarımıza eğitim de vereceğiz. Sanatı görüp yapmak isteyenler olabilir. Algıların genişleyebilmesi, estetik düzeyin yükselmesi adına toplumsal anlamda bir katkımız olur diye düşünüyoruz.”

KAYNAK:HÜRHABER