Siz Sadece Kafanızda Tasarlayın

Silivri Yeni Sanayi Sitesinde hizmete giren Erenler Yapı Market, müşterilerine A'dan Z'ye evlerini diledikleri gibi tasarlama imkanı sunuyor.

Siz Sadece Kafanızda Tasarlayın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin sevilen esnaflarından Sami Barlas’ın işletmeciliğinde 2001 yılından bu yana Silivri’de faaliyet gösteren Erenler Orman Ürünleri Hırdavat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ürün yelpazesini genişleterek Yapı Market atılımını gerçekleştirdi.
Mobilya ve ahşap kesimden sonra sektöründe farkındalık yaratan şirket, görkemli bir açılış töreni ile birlikte yeni yerine ‘Merhaba’ dedi.
Üstün kalite anlayışı ve profesyonel satış ekibiyle birlikte Silivri’de lider firmalarından biri olan Erenler Orman Ürünleri, modern imkanlara sahip, kaliteli hizmet verimliliğinin sürekli tutulduğu bir anlayışla sektöründe marka olma ideallerini sürdürüyor. Mobilya ve ahşap kesimden sonra sektörüne yenilik getiren Erenler Orman Ürünleri, yapı market hizmetini de bünyesine katarak ilçede sektörüne farklı bir boyut kazandırmış oldu.
 
Dün gerçekleştirilen Erenler Orman Ürünleri Yapı Market’in  açılışına Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar  Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, Fenerköy Mahalle Muhtarı Muharrem Eren, Sanayiciler ve çok sayıda  katıldı. Davetliler ile tek tek ilgilenen Erenler Yapı Market’in sahibi Sami Barlas, açılaşa katılan herkese teşekkür etti.
 
Yapılan dua ile birlikte kurdele kesimi gerçekleşti ve katılımcılar yeni açılan Erenler Orman Ürünleri Yapı Marketin sahibi Sami Barlas’ın eşliğinde dolaştı. Kokteyl ile başlayan açılış töreninde, açılış sonrasında katılımcılara yemek ikramı yapıldı.
 
Tüm evin ihtiyaçlarına cevap veren Erenler Orman Ürünleri Yapı Market, tek bir noktada istenilen tüm ürünleri bulabilme imkanı sağlıyor. Kalitesini dünyaya ispat etmiş İTEKA, natürel, makita, ECA, Starax, doğanlar, Nobel, Zavilla, Hand Style gibi  Silivri'de bulunmayan birçok markalarla da anlaşmalı olan şirket, evinizi A’dan Z’ye dilediğiniz gibi tasarlama imkanı sunuyor.