Taşkonaklar Mağara Otel

Taşkonaklar Kapadokya manzarasında tatil yapmak isteyenlerin tercih edebilecek bir oteldir.

Taşkonaklar Mağara Otel
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşkonaklar Kapadokya manzarasında tatil yapmak isteyenlerin tercih edebilecek bir oteldir. Nevşehir Uçhisar’da bulunan bu otel Kapadokya mağara otel örnekleri arasında sıra dışılığıyla önde geliyor. Önceleri ev olarak düşünülen Taşkonaklar günümüzde Kapadokya doğasında tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği ilk mekanlar arasında bulunuyor.

Taşkonaklar’ın Özellikleri

Taşkonaklar Nevşehir’in Uçhisar ilçesinde yer alıyor. Butik olarak hizmet veren Taşkonaklar yörenin en sıra dışı oteli olması sebebiyle dikkat çekiyor. Kapadokya’ya özgü mimari özelliklerle yapılan otel müşterilerine mağara odalarıyla hizmet veriyor.

Bunun dışında geniş bir alanda yer alan otelde konaklayan kişiler Kapadokya manzarasını izleme imkanı bulabiliyorlar. Güler yüzlü elemanlarıyla hizmet veren Taşkonaklar’da tatil yapan kişilerin kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca Taşkonaklar’ı tercih edenlerin burada yaşadıkları tatili bir ömür boyu unutmamaları için kaliteli hizmetler veriyor.

Otelin bulunduğu konum itibariyle kişiler Kapadokya’da yapabilecekleri pek çok aktiviteyi gerçekleştirebiliyorlar. Taşkonaklar şirket organizasyonları içinde hizmet veriyor. Şirket toplantılarının yapılması amacıyla yer ayartılan otellerde konaklamanın dışında kişiler toplantı odalarını kullanarak toplantı yapabiliyorlar.

Taşkonaklar Odaları

Taşkonaklar oteli tercih eden müşterilerinin rahatlarına önem vererek onların kalabilecekleri temiz ve konforlu odalarıyla hizmet veriyor. Ayrıca müşterileri için farklı oda seçenekleri bulunuyor.

Bu odalar arasında şunlar bulunuyor;

  • Standart odalar
  • Süit odalar,
  • Junior süit odalar
  • Jakuzili teras odalar
  • Jakuzili royal süit odalar

Süit odalar kişilerin daha rahat konaklayabilmelerini sağlıyor. Bu odalarda ayrıca oturma odaları bulunuyor ve kişiler odalarında istedikleri gibi zaman geçirebiliyorlar. Otelin süit odaları da kendi içinde aile süiti, tek oda süit ve teraslı süit olarak ayrılıyor.

Kapadokya manzarasını istedikleri zaman izlemek isteyen kişiler teraslı süit odaları tercih edebiliyor. Ayrıca bu odalarda mermer banyolar bulunuyor.

Taşkonaklar’da bulunan odaların genelinde şömineler bulunuyor ve kişiler şömine ateşinin karşısında romantik zamanlar geçirebiliyorlar. Taş duvarlar arasında yer alan şömineler odaların otantik havasını daha da artırırken Taşkonaklar’ın şömineli oteller arasında ilk sıralarda yer almasının sebebini de ortaya koyuyor.

Taşkonaklar Balayı İçinde İdeal

Düğünleri sonrası balayına çıkmak isteyen kişiler balayı yapabilecekleri kaliteli mekan arayışına giriyor. Denize girmeyi düşünmeyen kişiler bu arayışlarını eşsiz bir güzelliğe sahip olan Kapadokya’yla noktalamak isteyebiliyor. Bu düşünce de bulunan kişiler Kapadokya balayı otelleri arasından Taşkonaklar’ı seçebiliyorlar.

Taşkonaklar müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayışla hizmet veriyor. Balayı çiftlerine özel imkanlar sağlayan otelde balayı çiftleri eşsiz bir tatil geçirebiliyorlar. Ayrıca otelin bulunduğu konumdan gün doğumunu ve batımını izleyerek romantik dakikalar geçirebiliyorlar. Taşkonaklar Kapadokya’nın önemli yerlerine yakın bir konumda olduğu için gün içinde pek çok yeri gezip görme imkanı bulabiliyorlar.

Taşkonaklar Sayesinde Yapılabilecek Aktiviteler

Taşkonaklar Uçhisar’ın Güvercinlik Vadisi’ne yakın bir konumunda yer alıyor. Bu sebeple Taşkonaklar’da tatil yapan kişiler yürüme mesafesindeki Güvercinlik Vadisi’nde gezi yapabiliyorlar. Ayrıca gün doğumunda düzenlenen balon turlarına katılarak Kapadokya’yı balon üzerinden görme fırsatı yakalayabiliyorlar.

Bunun dışında at üzerinde vadilerde gezebiliyorlar. Ayrıca peri bacaları, müzeler ve yer altı şehirlerini turlara katılarak görme ve tanıma imkanı bulabiliyorlar. Yaptıkları aktiviteler sonrasında da konforlu olan odalarına gelerek yorgunluklarını atabiliyorlar.

Ayrıca Taşkonaklar farkıyla Kapadokya’nın ünlü yemeklerini otel restoranında yiyebiliyorlar. Otelde konaklayanlar sabahları serpme kahvaltı imkanından yararlanabiliyorlar. Kişiler eşsiz manzarayı odalarından izleyebildikleri gibi çeşitli fotoğraflarda çekebiliyorlar.