Tatil için uzağa gitmeyin

Silivri Selimpaşa'da 23 yıldır faaliyette olan Family Resort Hotel, değişmeyen hizmet anlayışı, genç ve dinamik ekibiyle tatil keyfini çıkarmanız için sizleri bekliyor.

Tatil için uzağa gitmeyin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri merkeze 7 dakika uzaklıkta, Selimpaşa merkezine sadece 3 dakika uzaklıkta olan Hotel çalışanları, sizlere aile ortamında tatil yapmanız için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünerek hazırladı. 

20 dönüm arazi içerisine konumlandırılmış ve kategorisinde bölgede tek olan Family Resort Hotel, 275 yatak kapasitesi,2 Restaurant’ı,6 toplantı ve çok amaçlı salonu, 1 açık 1 de kapalı yüzme havuzu ile sizlere konforlu bir tatil imkânı sunuyor. Dilerseniz yetişkin ve küçükler için açık yüzme havuzundan dilerseniz de denizin keyfini sürmeniz için size özel plajında güneşin ve denizin keyfini çıkarma fırsatı sunuyor.

Otelin tüm odaları Marmara Denizinin eşsiz güzelliğini görecek şekilde konumlandırılmış olup yine tüm odalarında Telefon, Mini bar, LCD TV, Bağımsız klima, Saç kurutma makinesi ve Wifi hizmeti standart olarak sağlanıyor.45 Metrekarelik Tek kişilik özenle dekora edilmiş odaları veya 30 metrekarelik çift kişilik ferah odaları tatil ve iş seyahatlerinizde rahat edebilmeniz için hazırlamış durumdadır. Ailesiyle birlikte kalmak isteyenler içinse 3 kişilik hazırlanmış ferah odaları da tercih edebilirsiniz. 

Selimpaşa Family Resort Hotel’in uygun fiyatlarla hizmet sunan bir otel olduğunu belirten Genel Müdür Berna Asil "23 yıldır faaliyette olan otelimiz, değişmeyen hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Konuklarımızın rahat ve huzurlu bir tatil geçirmesi için tüm detayları her gün gözden geçiriyoruz. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın tatil için uzağa gitmeden önce otelimizi görmelerini tavsiye ediyorum. Güler yüzlü personelimizle 24 saat hizmet sunuyoruz. Ramazan Bayramında konuklarımızı çok büyük sürprizler bekliyor” diyerek bölgedeki vatandaşlarımızı Family Resort Hotel’in huzurlu ortamına davet etti.


Adres    : Selimpaşa Ayazma Mevkii İstifkent Sitesi Selimpaşa/SİLİVRİ
Telefon   : 0212 731 37 10 – 11
Fax         : 0 212 731 37 18
http://www.otelfamily.com