Tekbir Giyim Silivri Mağazası Açıldı

Bayanlara yönelik tesettür giyim üzerine Türkiye genelinde isim yapmış olan Tekbir Giyim'in Silivri Mağazası yapılan açılış töreniyle hizmete girdi.

Tekbir Giyim Silivri Mağazası Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel İdare Binası arkası Akçeşme Sokak üzerinde faaliyet gösterecek olan Tekbir Giyim Silivri Mağazasının açılışı töreni Silivri Piri Mehmet Paşa Cami emekli imamı Recep Canseven’in okuduğu kuranı kerim tilavetiyle başladı. Açılış törenine Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, AK Parti Meclis üyeleri Filiz Güler ve Osman Umuç, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Açılışta konuşan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu “Genç kardeşlerimizin işyerlerinin Silivri’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşaallah Allah yerlerini dar eder, başka şubelerde açmayı nasip eder. Renk kattığını düşünüyorum. Silivri’mizde bir ihtiyaçtı. Bu açığı da sizlerle kapatmış bulunmaktayız. İlçemizin farklılıklarını yaşattığını için ben teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar, Fahrettin ve Elif Yektin tarafından hizmet verecek olan Tekbir giyim Silivri Mağazasındaki ürünleri inceleyerek alışveriş yaptılar.