Telefon Üzerinden Video İzlemenin Yeni Keyfi

Ürün geniş kullanım alanına sahip bir üründür. Tv, film, dizi izlemeyi daha da büyük ekrana yayan bu ürün akıllı telefonlarla birlikte kullanılır.

Telefon Üzerinden Video İzlemenin Yeni Keyfi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her marka ve modelde akıllı telefonla uyum sağlayan ürün basit bir kullanıma sahiptir. İsim olarak bakıldığında pek çok insana karışık bir kullanıma sahipmiş hissi verse de satın alındıktan sonra bu fikir tam tersi olacak şekilde değişir. Stand halinde tasarlanan crazy screen kullanmak için ekstra bir parçaya ya da aparata gerek yoktur. Üretilen standın üzerinde akıllı telefonu koymak için özel bir bölüm vardır ve telefon bu bölüme yerleştirilerek görüntünün daha da büyümesi sağlanır.
Genel olarak kullanıcılarından olumlu yorumlar alan Crazy Screen kendi içerisinde ahşap rengi ve siyah gibi renk seçeneklerine sahiptir. Bu renklerin seçimi sipariş verildikten sonra yapılır. Yani internet üzerinden ürün siparişi verildikten sonra yetkili kişiler tarafından ilgili müşteri aranır ve hangi renk ürün istediği sorulur. Siparişler müşterinin renk tercihine sadık kalınacak şekilde hazırlanır.
Ürün satın alındıktan sonra güvenli alışveriş ve hızlı teslimat prensipleri ile müşterinin adresine teslim edilir. Sipariş ya da teslimat ve buna benzer aşamalar ile ilgili merak edilen bir soru olduğunda sitede telefon numarası yer alan sipariş ve bilgi hattı üzerinden yetkili kişi ile iletişim kurulabilir.
3D ekranda görsel izleme zevkini sunan Crazy Screen her yaştan insan tarafından ve her yerde kullanılabilir. Ürünü kullanmak için ekstra bir çabaya ya da parçaya gerek yoktur. Bu nedenle herkesin en az bir tane crazy screen satın alması tavsiye edilir. Üstelik birden fazla sayıda Crazy Screen alımlarında fiyat yönünden de avantaj elde edilir ve indirim yapılır. Yapılan indirimin miktarı satın alınan sayıya göre farklılık gösterir. Buna ilave olarak fazla sayıda Crazy Screen satın alımlarında kargo bedeli de alınmamakta olup ücretsiz kargo hizmetinden yararlanılabilir. Böylece Crazy Screen müşteriler için hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı hale gelecektir.
Telefon üzerinden küçük ekranda tv keyfi yapmaya uğraşanlar için en yeni ve en yararlı ürünlerden biri olan ürün bu keyfin katlanarak artmasını sağlar. Üstelik bunun için hiçbir şey yapmaya gerek yoktur, görüntü kendiliğinden geniş Crazy Screen ekranına aktarılır. Üç boyutlu ekran koruyucu olarak da isimlendirilen bu ürün herhangi bir videoyu 3D kalitesinde izlemeye yardımcı olur. Dolayısıyla gün içerisinde dizi, film ya da maç gibi programları izlemek için vakit ayıran ve ayırdığı bu vaktin sorunsuz, kaliteli şekilde geçmesini isteyenler için en doğru seçim en az bir tane Crazy Screen isimli fonksiyonel üründen sipariş vermektir.