Tokat köy ekmeği satışları başladı

Tokat'ın meşhur doğal ekşi mayalı köy ekmek satışları Silivri'de başladı.

Tokat köy ekmeği satışları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bahçelievler’de ki üretim tesislerinde pişirilen Tokat ekmeği, Silivri’de genç girişimci Mesut San tarafından oluşturulan satış noktasında satışa sunuldu.

Silivri boyacı bayırındaki satış noktasında Tokat Ekmeği satışlarının gün geçtikçe arttığını belirten Mesut San “Ekmeğimiz 900 gram olup doğal köy mayasından yapılmıştır. Şeker ve tansiyon hastaları rahatlıkla yiyebilir. Normal ekmekteki hazır maya kimyasallarla dolu olduğundan vatandaşların kilo almasını sağlar ve şekeri yükseltir. Sipariş telefonumuzdan ulaşıldığında kapıya kadar teslim ediyoruz. Üretim tesisimiz Bahçelievler’de, burası satış ofisimiz. Ayrıca Silivri’nin çeşitli noktalarına satış noktaları oluşturacağız. Çok yakında da Tokat’a has yöresel ürünlerini de satışına başlıyoruz. Tokat yaprağı, çemen, çökelik, peynir, tereyağı, zile pekmezi gibi Tokat’a has ürünleri de müşterilerimize sunacağız. Ekmeğimiz tamamen doğal maya ile mayalanıp, hijyenik tesislerimize pişirilip satışa hazır hale getiriliyor.4/5 gün bayatlamadan tüketilebilir olması ayrı bir avantaj ”dedi.

Doğal ekşi maya ile pişirilen Tokat köy ekmeğin, Fatih Mahallesi Tavanlı çeşme Sokak İnci apartmanı Altı (Boyacı Bayırı) ‘nda bulunan satış noktasından ulaşabilir yada 0 537 028 70 59 numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz.