Türköz: 'Yatırımcılar Silivri'ye yatırım yapmalı'

Bölgede emlak sektörüne yön veren isimlerin başında gelen İşadamı Abdullah Türköz, yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcıları Silivri ve Çatalca bölgesine yönelmelini, yakın bir gelecekte yapmış oldukları küçük yada büyük ölçekli yatırımlarının getirisinin büyük olacağını belirterek 'Ne olursa olsun toprağa yapılan yatırımın her zaman kazandırdığını' belirtti.

Türköz: 'Yatırımcılar Silivri'ye yatırım yapmalı'

Aslen Amasya Taşova doğumlu olan İşadamı Abdullah Türköz “Çocuk yaşımdan beri ticaretle uğraşıyorum. Askerden önce kendi çapımda küçük ticaretlere imza attım, askerden sonra da İstanbul’a geldim. 1992 yılından bu yana aktif ticaretin içindeyim ”dedi.

“YATIRIMCILAR SİLİVRİ’YE YATIRIM YAPMALI “

Yatırım yapmak isteyenlere tavsiyeler de bulunan Türköz “İstanbul iyice sıkıştı, yatırımcıların çoğu Silivri ve Çatalca bölgesini tercih ediyor. Yatırım yapmak isteyen kim olursa olsun toprağı tercih etmeli,3. Köprü Çerkezköy gişelerinin oradan bağlantı kuruluyor, TOKİ’nin yine Silivri’nin belli yerlerinde projeleri var. Burada rahat bir ortam var, her şey doğal, yatırımcılar Silivri’ye yatırım yapmalı. Kısa da değil uzun da değil orta vadeli düşünmek gerek, Silivri’ye gelecek olan devlet yatırımlarını düşündüğünüz de Silivri’ye orta vade de yatırım yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum ”dedi.

“ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gayrimenkul işimizden hariç hayvancılık ta yapıyoruz diyerek sözlerini sürdüren Türköz “ Hayvancılıkla ilgili devletinde buna ihtiyacı var. Yurtdışından ithal ediyor. Elinden gelen desteği devlette gösteriyor, bizde gösteriyoruz. Bitmeyen bir iş altın gibi bir iş, Silivri Türköz Et ve Balık Restaurantımızda  müşterilerimize sunmuş olduğumuz et ürünlerinin tamamı kendi çiftliğimizden, tamamen organik, yaklaşık 1000’e yakın küçükbaş hayvanımız var. Kurfallı köyünde 300 dönümlük arazimizin içinde son teknoloji ile donatılmış olan çiftliğimizdeki küçükbaş hayvanlar tamamen doğal ortamlarında besleniyorlar. Her hangi ekstra bir yem kullanmıyoruz, bu da etlerin lezzetine lezzet katıyor, mevcut olan çiftliğimize ilave olarak ta bölgemizin et ihtiyacını karşılayacak yeni bir tesis için kolları sıvadık, Ülke ekonomisine küçük de olsa katma değer sağlayacak bir proje, çalışmalarımız devam ediyor, yakın bir tarihte kısmet olursa hizmete açacağız ”dedi.