VeriCloud: Salesforce Teknoloji ve Danışmanlık Şirketi

Veri Cloud, 2012 yılından itibaren Salesforce'nin Türkiye'deki partnerlerinden biri olarak faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Birçok alanda hizmet sunan marka temel olarak Salesforce kurulum, proje geliştirme, entegrasyon gibi alanlarda müşterilerine kaliteli ve profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Müşterilerinin Salesforce ürünlerinden ve platformundan en iyi şekilde yararlanmasını hedefleyen marka, hizmetlerini bu minvalde sürdürmektedir.

VeriCloud: Salesforce Teknoloji ve Danışmanlık Şirketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Veri Cloud, 2012 yılından itibaren Salesforce’nin Türkiye’deki partnerlerinden biri olarak faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Birçok alanda hizmet sunan marka; temel olarak Salesforce kurulum, proje geliştirme, entegrasyon gibi alanlarda müşterilerine kaliteli ve profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Müşterilerinin Salesforce ürünlerinden ve platformundan en iyi şekilde yararlanmasını hedefleyen marka, hizmetlerini bu minvalde sürdürmektedir.

Salesforce Danışmanlık Hizmetleri

Bulut bilişim firmaları arasında ön plana çıkan Salesforce, CRM çözümlerini geliştirmiştir. Veri Cloud, Salesforce Danışmanlık Hizmetleri sunarak firmanız için en uygun çözümlere erişim sağlamanızı olanaklı hale getiriyor. Salesforce ürünleri ve platformundan efektif bir şekilde yararlanmanızı mümkün kılan marka, pazarlama faaliyetlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Süreç içerisinde yaşayacağınız sorunlar için destek alabilir, sorunun çözümünü talep edebilirsiniz. Alanında deneyimli admin ve Salesforce yazılımcılarıyla birlikte marka, Salesforce uygulamanız üzerindeki istek ve taleplerinizi analiz ederek projelerinizi hayata geçirmektedir.

Türkiye, Avrupa ve Amerika’daki müşterilerini memnun etme konusunda bir hayli başarılı olan Veri Cloud, en iyi hizmeti sunabilmek için alanında profesyonel çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Kaliteli Süreç Yönetimi, Profesyonel Hizmet

Salesforce Marketing Cloud, temel olarak dijital pazarlama otomasyonu ve analiz yazılımı ile hizmetleri sağlamaktadır. Firmaların satış ve pazarlama konusunda çok daha efektif şekilde hareket etmesini sağlayan marka, bu konuda profesyonel hizmet sunmaktadır. Veri Cloud ise Salesforce’in Türkiye’deki partnerlerinden biridir ve firmalara pek çok konuda destek olmaktadır.

Veri Cloud tarafından sizlere sunulan hizmetler şu şekildedir:

·       Salesforce Çözümleri

·       Salesforce Hizmetleri

Salesforce uygulamanız üzerindeki isteklerinizi çok özel projelerle gerçekleştiren marka, aynı zamanda isteklerinizi başarılı bir şekilde analiz etmektedir. Bunun yanı sıra sizlere sunulan hizmetlerle birlikte Salesforce org’unuzla Marketing ve ERP gibi dış sistemler arasında entegrasyon kurabilirsiniz. Bunun için gerekli olan API/web servis yazılımlarını geliştirmeniz mümkündür.

Alanında uzman çalışanlardan oluşan bir ekip ile sizlere çok özel hizmetler sunan Veri Cloud, süreç esnasında yaşayacağınız sorunları da çözümlemektedir. Bunun için yetkili isimlerle iletişime geçmeniz ve sorununuz ne olduğunu belirtmeniz yeterli olacaktır. Oldukça kısa bir süre içerisinde sorunlarınız çözülmüş olacaktır. Salesforce çözümleri için Veri Cloud hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.