Vettore Mobilya'dan mehteranlı kampanya

Bölgemizde faaliyet gösteren ve ürettiği mobilya ürünlerini dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç eden Vettore Mobilya, perakende mağazacılıkta da iddialı olduğu yapmış oldukları kampanyalarla gösterdi.

Vettore Mobilya'dan mehteranlı kampanya

Vettore Mobilya, hafta sonu Karamustafa caddesi üzerinde bulunan 3 katlı mağazasında düzenledikleri birbirinden cazip kampanyalarla Silivrili vatandaşların ilgi odağı oldu. Mehteran takımının gösterileriyle başlayan alışveriş yoğunluğu akşam saatlerine kadar devam etti. Vatandaşlar, Mehteran takımının gösterisini cep telefonlarıyla kaydettiler.

Perakende mağazalarıyla ilgili olarak kısa bir bilgi veren Vettore Mobilya Perakende Mağazalar genel koordinatörü Ahmet Topal “Bizler üretici firmayız. Yurtiçi ve yurtdışında mobilya üretimi yapıp pazarlama yapan bir firmayız.1992 yılından bu yana bu piyasadayız. Doğrudan halka birinci elden ürün ulaştırıyoruz. İnsanların en çok yaşadığı ürün alıp çıkan sorunlarda ürünün arkasında duran olmuyor gibi birçok şikâyetler geliyor. Bizlerde dedik ki neden direkt halka satış yapmıyoruz. Bayilerimiz var ama kendi mağazalarımızda olsun hem de mağazalaşalım. Halkın eksik kalan sıkıntılı olduğu kısımları bizler tamamlayalım daha iyi organize olalım. Perakende mağazacılıkta kendi markamızı ön plana çıkarıp insanlarla buluşalım diye düşündük. Burası direkt fabrika satış mağazası olarak faaliyetini sürdürüyor. Mağazamızda mobilya üzerine her şey var ve her türlü satış imkânı da var. Nakit, kredi kartı ve senetli, üç sistemde de satışlarımızı sürdürüyoruz. Yeter ki müşterilerimiz almak istesinler, kendilerin durumuna göre her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Fabrikada ürettiğimiz tüm ürünleri mağazalarımızda bulabilirsiniz ”dedi.

VETTORE MOBİLYA HAKKINDA 

Koltuk Takımı, Kanepe oturma grupları, Yatak Odası, Yemek odası, Genç odası, Tv ünitesi, Baza, Yatak Ve tamamlayıcı mobilyalar ile bir evin ihtiyacı olan mobilyayı, 25.000 m² kapalı Vettore üretim tesislerinde Full otomatik, ERP sistemine entegre edilmiş IT nesil teknolojiye sahip, CNC ve PLC kontrollü full otomatik, modern üretim teknikleri ile üretim yapan, kullanılan malzemeleri titizlik ile kontrollerden geçirerek ve çevre bilincine duyarlı makineler kullanılarak Dünya standartlarında ürünler üretilmektedir. Vettore, Aylık 2.100 takım Koltuk Takımı, 4.200 adet Kanepe, 880 Takım Yatak Odası, Yemek odası, 2.800 adet Yatak ve 2.000 adet Baza üretim kapasitesine sahiptir.

Deneyimli personeli, özgün tasarımları, yüksek kaliteli malzemeleri ve en önemlisi üretim aşkıyla, Vettore Mobilya; yıllarca sektöre değer katmış ve katmaya devam edecektir.

Vettore Mobilya, Türkiye’de Marmara Bölgesinde 286 noktada, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika’da, toplamda 19 ülkeye yapmış olduğu ihracatla, sürekli büyüyen ve büyürken de kaliteden ödün vermeyen bir anlayışla üretim hayatına devam ediyor. 

Vettore Showroom  

Alibey Mah. Kara Mustafa Sokak No:13 Silivri İstanbul

TEL:02127288595

http://www.vettore.com.tr