Vize Başvuru Bilgileri

Türk vatandaşları, yurtdışında birçok ülkeye gidebilmek için vize almak zorundadır.

Vize Başvuru Bilgileri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk vatandaşları, yurtdışında birçok ülkeye gidebilmek için vize almak zorundadır. Ankaraantlasmasi.com sitesi üzerinden, bilgi, öneri ve danışmanlık hizmetleri sunan firma ile İngiltere’ye hangi şartlarda gidilebileceğini açıklıyor. Danışmanlık hizmetleri veriyorlar ve Ankara antlaşması İngiltere vize türleri için başvuru şartlarını, gerekli evrakları, web sitesi üzerinde gösteriyorlar. Site ana sayfalarında, tüm vize türleri ile ilgili detaylı bilgiler bulunuyor.

Avrupa Birliği vatandaşı olan ve İngiltere’de yaşayan eşlerden birisi, Avrupa Birliği vatandaşlığı bulunmayan diğer eş için Ankara antlaşması İngiltere evlilik vizesi başvurusunda bulunabiliyor. Aile bütünlüğü ilkelerine göre vize işlemlerinin nasıl yapılacağı ve hangi belgelerin isteneceğini, firma hem sitesinde gösteriyor hem de danışmanlık hizmeti vererek yardımcı oluyorlar.

  • İngilizce doldurulmuş, Evlilik vizesi başvuru formu,
  • Maddi durumu gösterir, banka hesabı veya maaş bordrosu,
  • Yapılan iş ve başvuru yapılan kişi ile ilgili yakınlık derecesini gösterir şahsi bilgiler,
  • Firma, bu belgelerin ve başvuru işlemlerinin yapılmasında yardımcı oluyor ve işlemlerin kolaylaştırılmasını sağlıyor.

İngiltere Turistik Vizesi

Farklı amaçlarla İngiltere’ye turistik gezi yapmak isteyenler vize almak zorundadır. Ankara antlaşması İngiltere turistik vizesi normal şartlarda 6 aya kadar verilmektedir. İstanbul İngiltere Başkonsolosluğu tarafından değerlendirilen vize başvuruları, gezi amacına göre farklı süre uygulaması yapabiliyor. Firma, gerekli başvurunun yapılmasını sağlayarak, turistik vizelerin 2 – 5- 10 yıl gibi süreler için alınmasını sağlayabiliyor.

Eğitim Vizeleri

Ankara antlaşması İngiltere vize türlerinden eğitim vizeleri daha kolay alınabilmektedir. Hangi amaçla İngiltere’de bulunursanız bulunun, eğitim konusunda her hangi bir kısıtlama uygulanmıyor. Eğitim türüne göre vize süreleri değişmektedir. Firma, ankaraantlasmasi.com sitesine verdiği bilgilerle, eğitim türüne göre vize sürelerinin değişebileceğine ve vize bitiminde uzatma başvurularının yapılabileceğini belirtiyor.

Vize Şartları

Ankara antlaşması vize başvuru şartları, vize türüne göre farklılık gösterebiliyor. Firmanın, internet sitesinde vermiş olduğu bilgilere göre serbest meslek sahipleri, iş deneyimlerini ve iş kurabilecek sermayelerini göstererek vize başvurusunda bulunabiliyor. 1 yıl olarak verilen vizeler, her defasında uzatılabilmektedir. Uzatmalar 3 yıl yapılabiliyor ve 5 yıldan fazla kalanlar, sınırsız ikamet izni alabiliyor.