Web Siteniz Yoksa Yandınız!

Silivri Kahve Diyarı'ın da başarı ile yürüttüğü işletme müdürlüğünün ardından Set Medya ismi ile Silivri'de yeni bir reklam ajansı kuran Servet Yıldırım, yeni işletmesinde, web tasarımı, dijital baskı, matbaa, promosyon, ve çeşitli organizasyon hizmetleri verecek.

Web Siteniz Yoksa Yandınız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelişen teknoloji ile reklam sektörünün de kendisini geliştirdiğini ve bu alanda birçok yenilikler üretildiğini belirten Yıldırım, aynı zamanda yenilenen Türk Ticaret Kanununa da dikkat çekerek, “Artık sermaye şirketlerine web sitesi zorunluluğu var. Yeni kanuna göre internet sitesi oluşturmayan şirketlere 6 aya kadar hapis ve 300 güne kadar adli para cezası verilebiliyor. Kanunun yürürlüğe girmesinden itibaren 3 ay içinde internet sitesini oluşturmayan veya ''bilgi toplumu'' hizmetlerine özgülemeyen şirket yöneticileri, 6 aya kadar hapis ve 300 güne kadar adli para cezasına çarptırılacak. Küçük ölçekli işletmelere ise internet sitesi kurmaları için 1 yıl süre verilecek.” dedi.

Reklam ve tanıtımda sınır yok

Özellikle akıllı telefon kullanımının yaygınlaşması ve sosyal medyanın insanlar üzerindeki etkisinden dolayı birçok firmanın artık sanal ortam da reklama yöneldiğine dikkat çeken Yıldırım, Devletin Türk Ticaret Kanunun da yaptığı değişikliklerde bu gelişmeyi de göz önünde bulundurarak sermaye şirketlerine internet sitesi mecburiyeti getirmesinin önemli bir girişim olduğunu belirterek şöyle devam etti; “ Reklam ve tanıtım hizmetlerinde neredeyse hiçbir sınır kalmadı. Bundan yıllar önce bilgisayarlar sadece büyük şirketlerde kısıtlı programlarla kullanılırken, gelişen teknoloji ile artık neredeyse bütün cep telefonları bile normal bir bilgisayardan daha işlevli hale geldi. Özellikle internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte artık insanlar, ihtiyaç duydukları şeyler ile ilgili ya da merak ettikleri konulara ilişkin bilgileri akıllı telefon yada IPAD’ler vasıtası ile kolayca erişebiliyorlar. İnternet kullanımın artması ile birlikte sosyal medya denilen bir sektör ortaya çıkıyor. Bu sektörde binlerce hatta milyonlarca kullanıcı oluşuyor. Bunu fark eden birçok büyük firma tanıtımlarını, yazılı ve görsel medyadan çok sosyal medya üzerinden yapma ihtiyacı duyuyor. Bu nedenle çeşitli sektörlerde hizmet veren firmalar ürünlerinin satış ve tanıtımlarını kendi web siteleri üzerinden yaparak satış ve pazarlamada yeni bir çığır açılmasına sebep oluyor.  Bu yüzden arama motorlarına her hangi bir ürün ya da isim yazdığınızda sınırsız sayıda seçenekle karşılaşıyorsunuz. Kısacası artık tanıtım ve reklam da teknoloji devri başladı. Bizlerde internet kullanımı ve web sitesine duyulan talepten dolayı bir girişim de bulunarak SET MEDYA’yı kurduk. Web sitesi yazılımında uzman arkadaşlarımızla birlikte, müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda firmaya özel web siteleri kuruyor ve teknik destek veriyoruz.  Bunun yanı sıra, dijital baskı, one way vision uygulamaları, kurumsal logo çalışması, organizasyon, matbaa ve Pr danışmanlığı, araç giydirme, ışıklı-ışıksız tabela, totem ve yeni teknoloji Led ekran gibi hizmet veriyoruz.” dedi.