Yenilenen markasıyla cazip teklifler

Türk Telekom Silivri bayii Pak Merkez İletişim'de verilen hizmetler ve düzenlenen kampanyalar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Yenilenen markasıyla cazip teklifler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 15 yıldır Silivri’de hizmet veren Pak Merkez İletişim, Kaliteli hizmet ve güler yüzlü personelleriyle Silivrililere hizmet vermeye devam ediyor. Öncelikli amacı müşterilerine güler yüzlü ve en hızlı şekilde hizmet vermek olan Türk Telekom Silivri bayii Pak Merkez İletişim, kampanyaları ve verdiği hizmetlerle de dikkatleri üzerine çekiyor.


Silivri New Center Alışveriş merkezi giriş katında müşterilerine hizmet veren Pak Merkez İletişim sahibi Mehmet Akif Pak,”İletişim merkezimize müracaatları halinde müşterilerimize, özel teklifler sunulabiliyoruz. Tüm mobil, ev telefonu ve evde internet ihtiyaçları için çok daha avantajlı ve çoklu ürünler müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. “dedi.

“Avea ve Türk Telekom birleştikten sonra hız kesmeyen Türk Telekom haftada 2 gün ücretsiz Internet kampanyasını başlattığını da belirten” Pak Merkez İletişim sahibi Mehmet Akif Pak “Mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek marka altında bir araya getiren Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük marka birleşmesinin ardından dev bir kampanya başlattı.Attığı son adımla, fiber gücüyle yeni bir dönemi başlatan Türk Telekom, mobil müşterilerine yıl boyunca haftada iki gün cepten internet hediye ediyor.Mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek marka altında bir araya getiren Türk Telekom, fiber gücüyle başlattığı yeni dönemin ardından cep müşterileri için benzersiz bir kampanyaya imza atıyor. Türk Telekom’un cep müşterileri kampanya kapsamında, yıl boyunca haftanın iki günü hediye cepten internet kullanmanın ayrıcalığını yaşayacak. “dedi.

 

“Birbirinden farklı ihtiyaçları ve beklentileri olan her bir müşterimizin iletişim ve eğlence ihtiyacına en güçlü ve en doğru şekilde cevap vermek üzere çalışıyoruz.”diyerek sözlerini sürdüren Pak “ 1 Nisan’da 4.5G’nin kullanıma sunulmasından sonra hız deneyiminin artmasıyla birlikte müşterilerimizin data kullanımının daha büyük bir ivmeyle artacağı öngörülüyor. Müşterilerimizin bu ihtiyacını dikkate alarak Türk Telekom, hayata geçirdiği kampanyayla Türkiye’de bir ilke imza atılarak yılsonuna kadar haftada iki gün cepten interneti ücretsiz olarak sundu. Türk Telekom olarak bayii olarak, bireysel müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve zenginleştirecek çözümlerimizi çok sevilen bu üçlüye has eğlenceli bir dille yıl boyunca anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Pak Merkez İletişim sahibi Mehmet Akif Pak ayrıca merkezlerinde “Türk Telekom ev telefonu, Türk Telekom evde internet, Türk Telekom mobil ve tivibu, Telefon hat ve aksesuarları, lira yükleme ve fatura ödeme işlemleri de gerçekleştirildiğini” ifade etti.