Zor Auto Motors Açıldı

Silivri'nin tanımış işadamları İlker Koyuncuoğlu ve Enes Pekol ortaklığında kurulan Zor Auto & Motors'un açılışı bugün gerçekleştirildi.

Zor Auto Motors Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin tanımış işadamları İlker Koyuncuoğlu ve Enes Pekol ortaklığında kurulan Zor Auto & Motors’un açılışı bugün gerçekleştirildi.

Silivri’nin tanınmış genç işadamlarından İlker Koyuncuoğlu ve Enes Pekol tarafından Muratçeşme mevkiinde hizmete açılan Oto Galeri’de orta üst segment müşterilere hizmet verilecek.

Bugün gerçekleştirilen açılışa Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, MHP İlçe yöneticileri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan’ın yanı sıra işadamları STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “İlçemizde hizmet sektörlerinin gelişmesi, ilçemizin ticari faaliyetlerinin artması bizleri mutlu ediyor. Bu girişimlerinden dolayı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah yerini dar etsin”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İşadamı Mehmet Pekol tarafından kesildi.

İşyeri ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan İşyeri ortakların Enes Pekol “Kurmuş olduğumuz işletme araç satışı üzerine. 2009 yılından beri buradayız. İşimizi genişletiyoruz biz. Silivri’ye daha iyi hizmet verebilmek için böyle bir yer yaptık. Üst ve orta segment olarak yapacağız. Hedefimiz herkese hitap etmek ve zor olanı kolaylaştırmak.”dedi.

Haberin videosu için alternatif link