Selimpaşa Mahalle Evi'ne Işıklar ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa Mahalle Evi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Selimpaşa Mahalle Evi'ne Işıklar ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde Dekoratif Sabun (Mis Sabun), İğne Oyası, Mefruşat, Kurdela Nakışı, Temel Dikiş, Takı Tasarım yapımı kurslarının yanı sıra, sağlık ve eğitim seminerleri veriliyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Semizkumlar Mahalle Evi’nin ardından Selimpaşa Mahalle Evini de ziyaret ederek kursiyerlerle buluştu. Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Meral Türkmen Terlikçi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Duygu Kartal, Mahalle Evleri Sorumlusu Semanur Tülay Olcay’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Işıklar mahallenin eksik ve taleplerini kadınlardan dinledi.

Işıklar: “Biz büyük bir aileyiz”

Ziyaretiyle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Işıklar: “Selimpaşa Mahalle Evimizde çeşitli branşlarda eğitim alan kursiyerlerimizle yaklaşmakta olan yeni yıl öncesinde sabah kahvaltısında bir araya geldik ve yapılan çalışmalar ile 2017 yılındaki beklentilerini konuştuk. Mahalle evlerimizin kursiyerleri artık bir arkadaştan ziyade birbirleriyle bir aile ortamı oluşturmuşlar. Bu samimiyeti gördüğümde bu projenin ne denli büyük bir başarı olduğunu bir kez daha anladım ve bu bizim için bir mutluluk kaynağı. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Selimpaşa Mahalle Evine Işıklar ziyaretiSelimpaşa Mahalle Evine Işıklar ziyaretiSelimpaşa Mahalle Evine Işıklar ziyareti