Sergi Alanları Festivale Renk Katacak

Silivri Belediyesi 7'nci Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali kapsamında kurulacak sergi alanları hazırlıklarını tamamladı.

Sergi Alanları Festivale Renk Katacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın yöresel ürünlerin tanıtımı ve ilçenin kültürel zenginliklerinin duyurulması adına yaptığı çalışmalar düzenlenen doğal ürün festivalleri ile devam ediyor. Bu kapsamda 4 Ağustos Pazar Günü Selimpaşa Mahallesi’nde gerçekleşecek Silivri Belediyesi 7’nci Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali hazırlıkları sürüyor. En lezzetli bamya yemeğinin pişirileceği, en iyi kavun ve bamyanın seçileceği festivalde ünlü şarkıcı Alişan Silivrililer ile buluşacak.

 

SERGİ ALANLARI VE SATIŞ STANTLARI RENK KATACAK

7’nci Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali kapsamında açılacak sergi alanları ve doğal ürün satış stantları festivale renk katacak. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi ve Mahalle Evi kursiyerlerinin el işi ürün stantları, Doğal Pazar Silivri organik ürünler satış stantları, Silavant satış standı ve Selimpaşa Epivates Bigados Derneği’nin açık hava fotoğraf sergisini saat 18.00 itibari ile gezebilirsiniz.