1 Milyon Üye projesi tanıtıldı

Fenerbahçe Kulübü'nün üye sayısı ile dünyanın en büyük kulübü olma hedefiyle hayata geçirdiği 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi Silivri Fenerbahçeliler Derneği'nin organizasyonunda Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonunda düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

1 Milyon Üye projesi tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Kulübü’nün üye sayısı ile dünyanın en büyük kulübü olma hedefiyle hayata geçirdiği "Hedef 1 Milyon Üye" projesi Silivri Fenerbahçeliler Derneği’nin organizasyonunda Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonunda düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

Bu akşam saat 19.30’da Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonundaki tanıtım toplantısına Silivri Belediye Başkan Vekili Zafer Bıyıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, SİBESO Başkanı Nuray Koçer,Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, Kulübün As Başkanı Şekip Mosturoğlu, Silivri Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri,çevre ilçelerden gelen Dernek yönetici ve temsilcileri ile taraftarlar katıldı.

Görkem Avkıran’ın sunuculuğunu üstendiği tanıtım toplantısında misafirlere hoş geldiniz konuşmasını Silivri Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Talip Şahin yaptı. Silivri Belediye Başkan Vekili Zafer Bıyıklı’nın konuşmasının ardından Proje koordinatörü Miraç Çam kürsüye gelerek kısa bir konuşma yaptı.


“Hedef 1 Milyon Üye' konusunu barındıran tanıtım filmleri izlenirken Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, proje ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Turhan Şahin "Fenerbahçe büyük bir kulüptür. 2000 tane lisanslı sporcuya sahiptir. Daima liderliği hedefler ve her geçen gün büyür. Her gerçek hayalle başlar. Hayal edilen projenin süresi 5 senedir. 5 senede 1 milyon üye sayısına ulaşmaktır. İlk başta 100 bin üye hedefi koyduk. Türkiye'nin en büyük spor kulübüyüz. Daha da büyüyüp Avrupa'da ve Dünya'da adımızdan bahsettireceğiz. Bu proje de ısrarcı olmalıyız. Başkanımız bu projeyi hayal etti. Bizlere nakletti. Bizler kabul ettik. Şimdi sizlere naklediyoruz. Sizlerde kabul ederek bu projeye destek vereceksiniz" ifadelerini kullandı.”

Şahin’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Kulübün As Başkanı Şekip Mosturoğlu proje ile ilgili konularda bilgiler verdi.

Toplantı sonunda Fenerbahçe logosuyla hazırlanmış pasta kesen Fenerbahçe yöneticileri daha sonra Kulübe yeni üye olanların formlarını imzaladılar. 


Haberin videosu için alternatif link