150 Sporcu yeni kuşaklarını bağladı

Silivri Taekwondo Kulübü'nde eğitim alan genç sporcular kuşak sevinci yaşadı. Kuşak atlayan 150'ye yakın sporcuya yeni kuşakları bağlandı.

150 Sporcu yeni kuşaklarını bağladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin en etkin spor kulüplerinden olan Silivri Taekwondo Kulübü bünyesinde eğitim alan genç sporcular, kuşak sevinci yaşadı. Kapalı spor salonunda yapılan kuşak törenine Silivri Amatör spor Kulüpleri Brliği başkanı Veysel Zıroğlu, Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Eser Diamond Otel Genel Müdürü Voğaç Yılmaz, İşadamı Remzi Ercan, Spor AŞ. Temsilcisi Remzi Yağar, Amatör Spor Kulüpleri Birliği yönetim kurulu üyeleri, Silivri Haber Ajansı imtiyaz sahibi Yusuf Eker, davetliler, veliler ve kulüp yöneticileri katıldı. Yeni kuşaklarını alan sporcular, törende şovlarını sergiledi. Genç sporcuların yaptığı gösteriler seyirciler tarafından da ilgiyle izlendi.

Kuşak töreni sonunda kısa bir konuşma yapan Silivri Amatör spor Kulüpleri Birliği başkanı Veysel Zıroğlu “Burada sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Buradaki arkadaşlarımızın heyecanını gördükçe Silivri’de ne kadar doğru işlerin yapıldığını bir kez daha görüyoruz. Amatör spor kulüplerine desteğimiz artarak devam edecektir ”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kulübe katkı sağlayan Veysel Zıroğlu, Ercan Çalışan, Voğaç Yılmaz, Rasim Yağar, Yusuf Eker, Adnan Güneysu’ya plaket takdim edildi. Kuşak atlayan 150’ye yakın sporcuya yeni kuşakları bağlandı.