2. Geleneksel Gazitepe Futbol Turnuvası

Gazitepe Mahallesi Muhtarlığı ve Gazitepespor işbirliğiyle düzenlenen ve mahalle sınırları içerisindeki 13 takımın katıldığı turnuvanın ikincisi yapıldı.

2. Geleneksel Gazitepe Futbol Turnuvası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazitepe Mahallesi Muhtarlığı ve Gazitepespor’un ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Bu sene ikincisi düzenlenen ve Yıldızlarspor’un şampiyonluğu ile sonuçlanan turnuvanın final akşamına, kendisi de Gazitepeli olan Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, mahalle muhtarı Kamil Gümüş, Gazitepespor Başkanı Metin Oral ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Gazitepe’den 13 takım

Turnuvaya yalnızca Gazitepe Mahallesi sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlardan oluşan 13 takım katıldı. Eleme usulüne göre gerçekleştirilen turnuva Ramazan ayı içerisindeki 15 gün boyunca devam etti. Final müsabakası ise Ramazan Bayramı’nın 2. günü akşamı gerçekleştirildi.

Şampiyon Yıldızlarspor

Gazitepe Mahallesi Spor Sahası’nda düzenlenen turnuvanın final müsabakası çekişmeli anlara sahne oldu. Pazar akşamı Yıldızlarspor ile Dereboyuspor arasında oynanan final müsabakası 5-4’lük sonuçla Yıldızlarspor lehine sonuçlandı.

Şampiyon takımın gollerini Barış Bakır(4) ve Alper Tezcan atarken, Dereboyuspor’un gollerini ise Mazlum(2), Mücahit ve Beytullah kaydetti.

Kupayı Balcıoğlu’ndan aldılar

Final maçının oynandığı gecenin sonunda şampiyon takıma kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu takdim ederken, Gazitepe Mahallesi Muhtarı Kamil Gümüş ve Gazitepespor Başkanı Merin Oral da futbolculara başarı madalyası verdi. Final maçının öncesinde gerçekleştirilen “veteran” takımının performansı da izleyenlerden büyük alkış aldı.

Balcıoğlu’na teşekkür

Takımların yanı sıra, Gazitepe Mahallesi Muhtarı Kamil Gümüş Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın programa katılamamasından dolayı, onun yerine Bora Balcıoğlu’na plaket takdim ederken, Gazitepespor Başkanı Metin Oral da spor tesisinin yapılmasındaki emeklerinden dolayı Balcıoğlu’na teşekkür ederken, kendisine plaket takdim etti.

Final programı hep birlikte yaşanan sevinç gösterileri ve yapılan tezahüratlarla sona erdi.