Aboubakar: 'Bir öncekinden daha çok iş yapmak için geldim'

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ VİNCENT ABOUBAKAR, TEKRAR SİYAH-BEYAZLI FORMAYI GİYECEĞİ İÇİN MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEYEREK, 'ÖNCEKİNDEN DAHA ÇOK ÇALIŞMAK, DAHA ÇOK İŞ YAPMAK İÇİN GELDİM' DEDİ.

Aboubakar: 'Bir öncekinden daha çok iş yapmak için geldim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş’ın yeni transferi Vincent Aboubakar, tekrar siyah-beyazlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyleyerek, “Öncekinden daha çok çalışmak, daha çok iş yapmak için geldim” dedi.

Beşiktaş’ın yeni sezon kadro planlaması kapsamında kadrosuna kattığı Kamerunlu forvet Aboubakar, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 2016-2017 sezonunda da siyah-beyazlı formayı giyen ve o dönem kazanılan şampiyonlukta attığı gollerle büyük pay sahibi olan Aboubakar, transferi için kulübe ve yöneticilere teşekkür ederek, “Burada beni yeniden sıcak karşılayan kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Büyük bir kulübe geldim, yeniden geldim. Bunun farkındayım. Büyük bir taraftara sahip büyük bir camia. Öncekinden daha çok çalışmak, daha çok iş yapmak için geldim” ifadelerini kullandı.

“Yeni bir sayfa açıyoruz”

Beşiktaş taraftarının takımın hep arkasında olduğunu da hatırlatan başarılı futbolcu, “İyi günde, kötü günde bunu hissettik bu güne kadar. Onlar tarafından böyle övgüye layık olmak benim için çok güzel bir şey. İyi yaptığım işlerin hatırlanması benim için çok iyi. Ama artık yeni bir sayfa açıyoruz. Bundan sonra hep beraber daha iyi işler yapıp onları aynı şekilde arkamıza almak istiyoruz” şeklinde konuştu.