Adliye'ye son sözü Silivri söyledi 3-0

TFF 3. Lig 1. Grupta ikinci yarının ilk maçında Silivrispor zorlu geçen Ankara Adliyespor maçını 3-0 kazanarak lige iyi bir başlangıç yaparak rahat bir nefes aldı.

Adliye'ye son sözü Silivri söyledi 3-0

 Stat: Silivri


Hakemler: Murat Kaya, Metin Cebeci, Tuğrul Akkoyun, Ayşe Özsoy

Silivrispor: Rasim 9, Vahit 9, Fuat 9, Cemal 9 (86’ İhsancan 5), Yunus 9, Mustafa 9 (81’ Alpertunga 5), Serkan 9, Hakan 9 (60’ Taner 9), Güray 9, Gökhan 9, Erkan 9

Ankara Adliyespor: Umutcan 9, Can 6, Murat 7, Cebrail 8, Fahri 5 (55’ Turan 5), Çağlar 6, Birkan 5 (72’ Mehmet 4), Mehmet 5 (82’ Onur 4), Ali Rıza 6, Çağlayan 6, Çağrı 5

Skor: 3-0

Goller: 61’ ve 74 Mustafa, 90+1 Yunus (Silivri)

Sarı kartlar: Gökhan (Silivri), Cebrail, Çağlar, Ali Rıza(Adliye)


TFF 3. Lig 1. Grupta ikinci yarının ilk maçında Silivrispor zorlu geçen Ankara Adliyespor maçını 3-0 kazanarak lige iyi bir başlangıç yaparak rahat bir nefes aldı.

Kendi saha ve seyircisi önünde ikinci yarının ilk maçında konuk ettiği Ankara temsilcisi Adliyespor karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Silivrispor sahadan Mustafa Kaya (2) ve Yunus Yaşar’ın attığı gollerle 3-0 galip ayrıldı. Ligin ilk yarısında oynanan maçı adliye takımı 1-0 kazanmıştı ve bu skorla da Silivrispor rövanşını da almış oldu. Maça hızlı başlayan Silivrispor daha 2. Dakikada yeni transfer Gökhan ile mutlak bir gollük pozisyonu cömertçe harcadı. Bu dakikadan sonra iyice adliye ceza alanına yüklenen Silivri temsilcisi Gökhan, Mustafa Kaya ve Hakan Sayar ile birbirinden net pozisyonları değerlendiremedi. Müsabakanın 39.dakikasında adliye ceza alanı içinde topu iyi vuran Mustafa Kaya’nın topunu Adliyeli defans oyuncuları çizgiden çıkardı. Bu pozisyon sonrasında birkaç dakika pozisyonda topun çizgiyi geçtiği yönünde tartışmalar da yaşandı.

İKİNCİ YARI COŞAN BİR SİLİVRİ

İkinci yarıya da ilk yarıdaki gibi hızlı başlayan ev sahibi ekip Silivrispor taraftar desteğini de arkasına alarak iyiden iyiye Adliye kalesinde gol aramaya başladı. Müsabakanın 61. dakikasında korner atışı kazanan Silivrispor’da ceza alanı içine kesilen topu iyi takip Mustafa Kaya kafa ile Adliye kalesine gönderdi. Mustafa’nın kafa vuruşunu iyi çelen Adliye kalecisi Umutcan’dan dönen topu tekrar ayak ile dipleyen Mustafa durumu 1-0’a getirdi. Maçın 74. dakikasında Taner Adliye ceza alanına kadar girdiği pozisyonda yerde kalınca maçın hakemi penaltı atışına hükmetti. Silivrispor’da kazanılan penaltı atışını Mustafa Kaya gole çevirdi ve müsabaka 2-0 oldu. Maçın bu skorla biteceği düşünülürken uzatmaların 90+1.dakikasında Adliye ceza alanına kesilen ortayı iyi takip eden Silivrispor takım kaptanı Yunus Yaşar güzel bir kafa vuruşu ile maçın skorunu tayin etti 3-0.

UMUTCAN’A ALKIŞ

Maçın doksan dakikalık bölümünde yaptığı kurtarışlarla farkın önüne geçen Ankara Adliyespor kalecisi Umutcan taraftardan alkış aldı.

IŞIKLAR’DAN DA PRİM GELDİ

Maçın hemen ardından taraftarları ile bütünleşen Silivrispor’da Kulüp Başkanı ihsan Atun oyuncularla birlikte soyunma odasına girerek maçın primini arttırdığını açıklayarak 300 TL olan maç galibiyet primini 1000 TL’ye çıkardığı belirtti. Prim açıklama sırasında Başkan Atun; “Bizim her maçın ardından belirlediğimiz bir galibiyet primi mevcuttu fakat maç esnasında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar beni arayarak maçın primi için kendisinin de bir söz vermek istediğini belirtti ve primlere 700’er TL eklememi söyledi” dedi.