Alibey her zaman şampiyon 1-0

TFF İstanbul 1. Amatör Kümede zirve mücadelesini şampiyonlukla taçlandırdı ve son hafta maçında grupta en yakın takipçisi Muratbeyspor'u 90+3.dakikada bulduğu golle devre dışı bıraktı ve Süper Amatör Küme'ye yeniden yükselerek ilçesinin göğsünü kabarttı.

Alibey her zaman şampiyon 1-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda 35’er puanla birbirlerini takip eden Silivri temsilcisi Alibeyspor ve Çatalca temsilcisi Muratbey arasında son oynanan son hafta maçında şampiyonluk ipini Alibeyspor göğüsledi. Büyükçekmece Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası harika bir oyuna sahne olan maçta son gülen konuk takım Alibeyspor oldu. Maça her iki takımda kazanma adına elinden ne geliyorsa yaparak başladı. Hemen her yerde birbirlerine üstünlük sağlayabilmek adına baskı kuran iki ekibin müthiş mücadelesi izleyenlerin de yüreğini ağzına getirmeye yetti. Silivri’den ve Çatalca’dan takımlarını desteklemeye gelenler isimlerine yakışır bir şampiyonluk mücadelesi izlediler. Maça konuk takım Alibeyspor başladı. Maçın daha ilk dakikalarında orta alanda top yapan oyuncular zaman zaman oyundaki sertliğin dozajını da arttırdıkları gözlendi. Müsabakanın 23.dakikasında Muratbey takımı Alibey ceza alanı içinde ikili mücadeleyle girdi ve son vuruş gol oldu ama maçın hakemi faul gerekçesiyle bu golü iptal etti. İlk yarıda taraflar birbirlerinin üstünde hakimiyet kuramadılar ve müsabaka 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarı da dengeli oyun

Müsabakanın ikinci yarısına her iki takım da aynı oyuncularıyla başladı. İlk yarıdaki gibi orta alanda top kapmaya çalışan ekipler ileride çoğalamadı. Müsabakanın 90+3.dakikasında Muratbey ceza alanı içinde yaşanan karambolda Mert Geleş’in arka direğe indirdiği topu Mustafa iyi takip etti ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. Bu golün ardından kapanan Alibeyspor defansını açmakta zorlanan Muratbey sonucu değiştiremedi ve şampiyonluk isteğini Play-Off maçlarına bıraktı.

Stat: Büyükçekmece

Hakemler: Yener İnci, Cemal Mair, Serdar Öztürk

Muratbeyspor: Ahmet 8, Batuhan 8, Bahadır 8, Can 8, İbrahim 8, Semih 8, Emre 8, Alim 8, Emre 8, Serdar 8, Kerem 8

Alibeyspor: Alkan 8, Barış 8, Eren 8, Oğuz 8, Üzeyir 8, Ramazan 8, Mert Geleş 8, Mert 8, Kaan 8, Abdülkerim 8, Mustafa 8

Skor: 1-0

Gol: 90+3 Mustafa (Alibey)

http://enginakin.com.tr/