Alibey ve Selimpaşa el ele SAL'da

İstanbul 1. Amatör Lig'de gruplarını ikinci olarak bitiren takımlar baraj maçı oynamadan doğrudan Süper Amatör Lig'e yükselecek TFF İstanbul İl Başkanlığınca alınan resmi karara göre Alibeyspor ve Selimpaşaspor da artık Süper Amatör Kümede.

Alibey ve Selimpaşa el ele SAL'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul 1. Amatör Lig’de gruplarını ikinci olarak bitiren takımlar baraj maçı oynamadan doğrudan Süper Amatör Lig’e yükselecek TFF İstanbul İl Başkanlığınca alınan resmi karara göre Alibeyspor ve Selimpaşaspor da artık Süper Amatör Kümede.

 

İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez’le TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu önceki gün İstinye’de grup ikincilerinin yöneticileriyle toplantı yaptı. Ali Düşmez müjdeli haberi kulüp yetkililerine iletti. Karar salonda alkışlarla karşılandı. Kulüpler, Düşmez ve Ekşioğlu’nun nezdinden İASKF ve TFF İstanbul İl Başkanlığı’na teşekkürlerini sundular.

Böylelikle şu ekipler de Süper Amatör Lig’e yükseldiler: Selimpaşaspor, Alibeyspor, İTÜ, Topkapıspor, Güneşlispor, Kulaksız Okspor, Kartaltepespor, PTT, Tepebağ Kültürspor, Öz Trabzonlular SK, Kocamustafapaşaspor, Yıldırım Bosnaspor, Dudulluspor, Ortaçeşmespor, Gülsuyuspor, Kurtköyspor Süper Amatör Küme’ye yükselme hakkı kazanan takımlar oldu. Hürhaber Spor Servisi olarak tüm takımlarımıza Süper Amatör Kümede başarılar dileriz.

 

 

Ceylan, Gençlere döneceğiz

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Alibeyspor Kulübü İkinci Başkanlarından Çetin Ceylan; “Alibeyspor olarak haklı bir sevinç içindeyiz. Yeni sezonda hakkımız olan Süper Amatör Küme’de mücadele etme hakkımızı tekrar geri kazandık. Yeni sezonda tamamen genç bir kadro ile yolumuza devam ederken gençliğin ne denli önemli olduğunun da bilincini taşımaktayız. Alibeyspor ve Selimpaşaspor kulüpleri köklü kulüplerdir. Selimpaşaspor’a da bir üst turda başarılar dileriz” dedi.